MAGIX Music Maker 17 Silver-
pełna wersja programu do komponowania muzyki, ponoć przyjaznego dla całkiem niezaawansowanych użytkowników. On pozwala stworzyć własną muzykę przy użyciu wirtualnych instrumentów, zawiera też w sobie różne muzyczne sample, w tym 64 ścieżki audio, video i midi. Jest możliwe dogranie własnego wokalu do komponowanej muzyki. Jest możliwe zastosowanie różnych efektów, w tym miksera, oraz poprawy jakości tworzonego utworu. Skomponowaną muzykę można zapisać w formacie: mp3, Wave lub flac. Ten program ponoć ma przejrzysty interfejs i jest prosty w obsłudze...Skomponowane przez nas utwory można wysłać mailem lub opublikować je na Facebook, itp.
MAGIX Music Maker 17 Silver jest za darmo, przez 24 godziny, do 1:59 naszego czasu w serwisie downloadcrew.com.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
http://giveaway.downloadcrew.com/
Aby skorzystać z tej promocji, wystarczy pobrać ten program, zainstalować go i potem zarejestrować.
Interfejs tego programu jest w kilku językach, w tym: angielskim, niemieckim i francuskim.
Aha, Ci z Magix nie spamują. Przysyłają maile, tylko jak się przystąpi do ich newslettera, co zresztą nie jest przymusowe.
* Zacytowałam mój opis tego programu, który napisałam, jak był dostępny w innej promocji.