Movavi Video Suite 9 za darmo.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Movavi Video Suite 9 za darmo.

Post14 sty 2011, 21:19

Obrazek

Movavi Video Suite 9- pełna wersja programu do edytowania, przetwarzania, konwertowania plików video i nagrywania płyt Blu-ray i DVD. Movavi Video Suite 9 służy do edycji i przetwarzania video i składa się z takich narzędzi: Video, Video Editor, Pokaz slajdów Stwórcy i ChiliBurner. Audio i video są konwertowane pomiędzy 170 formatami, w tym: DVD i HD. Video zostanie zapisane na formaty rozpoznawane przez ponad 180 urządzeń przenośnych, w tym: Apple iPod ?, iPad ?, iPhone ?, Sony PSP ?, Zune ?, BlackBerry ?, ? Nokia, HTC ? i inne. Do ustawienia są automatyczne i ręczne parametry, przekształcania plików video. Pliki video można edytować, retuszować i stworzyć z nich pokaz slajdów. Video jest przechwytywane z: kamer DV i tuner TV. Można też wypalić płyty Burn Blu-ray Disc ? DVD, CD. Ten program może też odtwarzać różne pliki video, w tym: DVD i HD, bez konieczności instalowania dodatkowych kodeków.

Aby wygrać ten program, należy napisać komentarz na stronie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników . Dwadzieścia licencji jest do zdobycia. Losowanie zwycięzców odbędzie się przy pomocy random.org, czyli każdy ma szanse, niezależnie od kolejności zamieszczonych komentarzy.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Movavi Video Suite 11 SE-za darmo. Krótko?

Post08 cze 2015, 13:41

Movavi Video Suite 11 SE jest za darmo, nie wiem jak długo, w promocji na dailysoftwaregiveaway.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://dailysoftwaregiveaway.com/shop/movavi-video-suite-11-se-software-giveaway/

Wpierw należy kliknąć na: Download Software Now, a potem wpisać swój adres mailowy i hasło. Jak tam nieopatrzenie utworzyliście konto, jak ja, to powinniście się tam zalogować.

Nie wiem jak długo trwa ta promocja.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”