Moyea PPT to Video Converter 2.8.0-za darmo. Ponad 12h. GOTD

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Moyea PPT to Video Converter 2.8.0-za darmo. Ponad 12h. GOTD

Post15 kwie 2016, 21:45

Obrazek

Moyea PPT to Video Converter 2.8.0- pełna wersja programu służącego do konwertowania prezentacji PowerPoint do popularnych formatów video, ponoć bez utraty jakości i efektów. Wspierane formaty video: AVI, WMV, MPEG, FLV, MP4, VOB, 3GP/3G2, MOV, itp. Wymagania systemowe: Windows NT/ 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 10.

Moyea PPT to Video Converter 2.8.0 jest za darmo, przez ponad 12 godzin, w promocji na GOTD.

Ograniczenia: bez darmowego update, oraz wsparcia technicznego i do użytku niekomercyjnego.

W czasie trwania tej promocji ów soft należy zainstalować i zarejestrować, wykorzystując dane, które uzyskacie po udaniu się na stronę rejestracyjną, do której linka macie podanego w załączonym pliku tekstowym.

Mojego uwagi: wpierw umożliwcie temu programowi dostęp do neta, by go zarejestrować, a potem mu go zablokujcie... Aha, UAC zapytało się o zezwolenie dla usługi aktualizacyjnej, powiązanej z tym softem, ale ją zablokowałam. Dodatkowo z jego folderu usunęłam jakiś plik związany z jego aktualizacją, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam.

Podajcie im proszę maila do zaspamowania, bo oni chcą abyście aktywowali u nich subskrypcję, a może ją aktywują automatycznie... Pojęcia nie mam... :mrgreen:

Strona domowa owego programu została uznana za bezpieczną przez WOT, McAfee Web Advisor, oraz Dr.Web Anti- Virus Link Checker.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”