NeoDownloader v2.6.3- za darmo. Dla czytelników leechermods.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

NeoDownloader v2.6.3- za darmo. Dla czytelników leechermods.

Post28 mar 2011, 01:24

Obrazek

NeoDownloader v2.6.3- pełna wersja programu do ściągania plików z internetu, w tym zdjęć, muzyki lub filmów. Wystarczy przeciągnąć link z przeglądarki do programu i on zacznie automatycznie ściągać pliki. Od razu widać co się pobiera i można skasować niepotrzebne pliki. Program zawiera wbudowaną przeglądarkę zdjęć i odtwarzacz multimedialny. Wspiera on także strony TGP, strony chronione hasłem i zaawansowane filtrowanie zawartości. Ponoć jest łatwy w użytkowaniu, także dla osób niedoświadczonych. Jak się używa go do ściągania plików, to nie ma żadnych wyskakujących okienek i banerów. Wspiera archiwa ZIP i RAR. Używa do dwudziestu równoczesnych połączeń. Czyli można naraz ściągnąć dwadzieścia plików. :mrgreen: Obsługuje pobieranie z zakresów URL. :mrgreen: Ma możliwość ustawienia każdego ściągniętego zdjęcia, jako systemowej tapety.

NeoDownloader v2.6.3 mogą za darmo pobrać czytelnicy leechermods.com.

Wystarczy wejść na tą stronę promocyjną:

Kod: Zaznacz cały

http://www.leechermods.com/2011/03/neodownloader-v263-full-unlimited.html
i po prostu ściągnąć ten program. (Tam jest podany link do jego pobrania.)

Na wszelki wypadek przeskanujcie instalkę tego programu antywirusem. Jakoś nie mam zbyt wielkiego zaufania do leechermods.com. Sprawdziłam tą instalkę moim antywirusem i na virus total i zero wirusów. Ta strona jest bezpieczna według virus total i url void.

Nie skorzystam z tej promocji, bo nie potrzebuję tego programu.

On jednak może Wam się do czegoś przyda. :mrgreen:

Nie wiem, jak długo można skorzystać z tej promocji. Ponoć mają nieograniczoną ilość licencji tego programu. Nie wiem, czy on wymaga rejestracji.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”