Ocster 1-Click Backup-
*pełna wersja bardzo szybkiego programu do wykonywania kopii zapasowych, który je robi, jak się tylko kliknie myszką. Ustawienia są automatycznie wykryte, ale nie mogą zostać poprawione. Można zrobić kopię zapasową całego komputera lub wybranego dysku. Jak pracujecie na kompie, to ten program przerwie swe działanie, aby Wam nie przeszkadzać. Ponoć można bezpośrednio uzyskać dostęp do danych w kopii zapasowej i w razie potrzeby je skopiować. Jest możliwe stworzenie płyty ratunkowej przy użyciu tego programu, a także stworzenie kopii zapasowej zawierającej różne wersje plików. Można cofać zmiany przed ostatnim wykonaniem backupu. Kopia zapasowa może zostać zapisana na dysku twardym lub sieciowym. Ten program automatycznie zarządza przestrzenią, jaką mają zajmować kopie zapasowe, bez kompaktowania. Zapewne ten program trzeba skonfigurować, ale on ma wykonywać kopie zapasowe po naciśnięciu jednego przycisku myszy.
Ocster 1-Click Backup jest za darmo, przez ponad 17 godzin, w promocji Glarysoft.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
http://giveaway.glarysoft.com/ocster1-clickbackup1.10-135/
Instalka tego programu wymaga połączenia z netem.
Jest on do użytku niekomercyjnego.
* Wykorzystałam mój opis tego programu, który napisałam, jak był dostępny w innej promocji.