Paragon Backup and Recovery 10 Home SE- free.Brothergiveaway

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Paragon Backup and Recovery 10 Home SE- free.Brothergiveaway

Post14 lut 2011, 23:13

Obrazek

Paragon Backup and Recovery 10 Home Special Edition- pełna wersja programu do tworzenia kopii zapasowej dysku twardego. Potem z tych kopii, można odzyskać dane. Można stworzyć kopię całego dysku, razem z partycją startową, jak i wybranych partycji. Utworzoną kopię można zapisać na płytach CD/DVD/Blu-ray, pendrivy, a także na ukrytych partycjach dysków czy FTP-ach. Ten program obsługuje systemy plików używane w systemach operacyjnych Windows, Linux i OS X. Potrafi obsłużyć m.in. dyski SATA, PATA, SCSI, pamięci flash oraz karty pamięci.

Paragon Backup and Recovery 10 Home Special Edition- jest dostępny w promocji na brothergiveaway.

Strona promocyjna: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Nie wiem, jak długo trwa ta promocja.

Według mnie promocje z GOTD są bezpieczniejsze, a w przypadku promocji z brothergiveaway zalecam daleko idącą ostrożność, zwłaszcza jak chodzi o programy do optymalizacji kompów, z tego serwisu.

Nie ściągnę tego programu, bo go nie potrzebuję. Poza tym nie mam zaufania do brothergiveaway.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Paragon Backup & Recovery 12 Compact-free. Ponad 14 h.

Post16 maja 2013, 18:30

Paragon Backup & Recovery 12 Compact jest za darmo, przez ponad 14 godzin, w promocji Bitsdujour.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.bitsdujour.com/

Aby skorzystać z tej promocji należy kliknąć na: Get It For Free, a na stronie na którą zostaniecie przekierowani, podać wymagane dane.

Skorzystanie z tej promocji jest równoznaczne z przystąpieniem do newslettera Bitsdujour i odbieraniem od nich maili, informujących o różnych promocjach. Ale cóż, nie ma róży bez kolców... :mrgreen:
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”