PasswordsPro 3.5-pełna wersja całkiem nieznanego mi programu, który może zapisać wszystkie Wasze hasła do różnych serwisów, itp. i zapisać je w postacie pojedynczego pliku chronionego hasłem. W tym samym pliku możecie również umieścić tekstowe notatki, maile, oraz dokumenty ascii. Ponoć licencja jest dożywotnia, do użytku niekomercyjnego i komercyjnego; i można z niej skorzystać na kilku komputerach, nie wiem, czy to dotyczy tej promocyjnej wersji. Ponadto jest darmowe wsparcie mailowe i darmowa aktualizacja tylko wersji pomocniczych. Ponoć ten soft wykrywa regionalne ustawienia, aby uniknąć różnych problemów.
PasswordsPro 3.5 jest za darmo, do 28 października, w promocji na windows.deal.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
http://www.windowsdeal.com/w/passwordspro-3-5-discount-coupon-code/
Aby skorzystać z tej promocji powinniście wpierw zalogować się na konto, które zostało Wam utworzone, jak po raz pierwszy skorzystaliście z ich promocji. Szczegóły są podane tutaj: programy-za-free/zoner-photo-studio-15-pro-za-darmo-gotd-t28039.html#p181221
Strona producenta tego softu ma słabą reputację według WOT, oraz została uznana za bezpieczną przez McAfee Site Advisor i Dr.Web Anti- Virus Link Checker.