Lub:

PC3e- pełna wersja, zupełnie nieznanego mi programu do optymalizacji kompów, który ma przyśpieszać działanie komputera, poprzez: usunięcie spyware, odinstalowanie zbędnych programów, usunięcie ciasteczek i plików tymczasowych, wyczyszczenie cache, usunięcie internetowych cache, skasowanie historii powstałej po serfowaniu w necie, defragmentację, zoptymalizowanie pamięci, usunięcie wadliwych skrótów, usunięcie Windows Dumps. A także ten program wyświetla uruchomione procesy i chyba umożliwia ich wyłączenie.

Można wygrać 30 licencji tego programu, jak na stronie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników napisze się sensowny komentarz, czemu chce się go wygrać. Ten program można pobrać z: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników .
Zwycięzcy będą wylosowani przy użyciu random.org, więc każdy ma szanse na wygraną.
Nie wiem, jak długo trwa ten konkurs.
Ja nie wezmę w nim udziału, bo nie potrzebuję kolejnego programu do optymalizacji kompów.
Jak dla mnie od tego nieznanego programu, lepsze są Tune Up Utilities (2009 i 2010), oraz Auslogics Boost Speed.
Czy przetestujecie PC3e?