PCKeeper Live-za darmo. Konkurs. (10/6 msc) Do 5 VIII

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

PCKeeper Live-za darmo. Konkurs. (10/6 msc) Do 5 VIII

Post08 lip 2015, 12:19

Obrazek

PCKeeper Live-pełna wersja całkiem nieznanego mi programu, który ma służyć do ochrony, oraz optymalizacji Waszych komputerów. (A w zasadzie i usługi online, do zdalnej optymalizacji.) On zapewnia pomoc techniczną online, przez 24 godziny na dobę i ponoć jej mogą udzielić eksperci z certyfikatem Microsoft, którzy zdalnie zoptymalizują Wasz komputer. On skanuje komputer, oraz proponuje zmiany, które mogą usprawnić jego działanie i tworzy raport, który potem wysyła do specjalistów, a później możecie liczyć na zdalną pomoc. Ten soft jest raczej dla niedoświadczonych użytkowników komputerów. Używając go odblokujecie zablokowany rejestr, zresetujecie zaporą uszkodzoną przez malware, przeskanujecie rejestr w poszukiwaniu błędów i je naprawicie, zoptymalizujecie listę programów uruchamianych w czasie włączania kompa, usuniecie zbędne pliki, itp.

Jedną z dziesięciu półrocznych licencji PCKeeper Live można wygrać w konkursie geekiest.

Strona konkursowa:

Kod: Zaznacz cały

http://geekiest.net/post/PCKeeper-Live-Review-and-Full-version-license-Giveaway.aspx

Aby wziąć udział w tym konkursie należy:
- wyłączyć blokowanie skryptów np. przy użyciu no script (Firefox) lub script safe (Google Chrome),
- chyba tam się trzeba zalogować, do aplikacji Gleam, pewności nie mam,
- uzbierać punkty pisząc o tej promocji na Twitter, śledząc tam geekiest, odwiedzić ich na Google +, oraz Facebook, itp.

Nie wiem, czy oni ogłoszą listę zwycięzców, czy po prostu skontaktują z nimi w jakiś sposób.

Ten konkurs trwa do 5 sierpnia.

Powodzenia. :)

Strona domowa tego softu znajduje się tutaj:

Kod: Zaznacz cały

https://pckeeper.com/

Ona została uznana za bezpieczną przez WOT, McAfee Site Advisor, oraz Dr.Web Anti- Virus Link Checker.

* Ja nie próbuję wygrać tej półrocznej licencji... Już sobie wyobrażam, jak w ramach optymalizacji odinstalowują mi kilka programów do ochrony, pozostawiając tylko antywirusa i zaporę. :shock: Oraz usuwają mi gry i programy, których najrzadziej używałam, a zajmują miejsce na dysku twardym... :chaja:
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”