Pięć produktów firmy Ashampoo- za darmo. (+Facebook promo)

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Pięć produktów firmy Ashampoo- za darmo. (+Facebook promo)

Post16 kwie 2011, 19:25

Obrazek

Ashampoo Anti Malware- pełna wersja niezbyt dobrze znanego mi programu do ochrony kompów. Ma dość dobrego HIPS-a (host intrusion prevention system). Z aktualizacjami sygnatur przez 180 dni.

Obrazek

Ashampoo Slideshow Studio Elements- pełna wersja programu do wykonywania pokazów slajdów ze zdjęć.

Obrazek

Ashampoo HDD-Control- pełna wersja dość dobrego programu do monitorowania stanu dysków twardych, ich czyszczenia, defragmentacji i monitorowania temperatury kompa (u mnie na XP ten moduł nie działa).

Obrazek

Ashampoo Internet Accelerator 3- pełna wersja programu do przyśpieszania połączenia internetowego. Zupełnie go nie znam, bo go nigdy nie testowałam.

Obrazek

Ashampoo MyAutoplay Menu- pełna wersja programu do tworzenia menu autoodtwarzania. Nie znam go wcale.

Te wszystkie programy są dostępne za darmo na stronie promocyjnej.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

http://www.ashampoo.com/en/usd/lpa/gift/?c=ASH-FREE
.

Nie wiem, jak długo trwa ta promocja. :mrgreen:

Aha, te wszystkie programy wymagają darmowej rejestracji, a to z kolei wiąże się z przystąpieniem do newslettera Ashampoo, a to z kolei wiąże się ze spamem. Nie wiem, czy jak w czasie instalacji tych programów, jednego z nich lub wszystkich, odhaczycie że chcecie od nich dostawać jakiekolwiek informacje, uchroni Was przed spamem.

-- 16 kwi 2011, 19:25 --

Te same produkty: promocja na Facebook. Wystarczy tylko wejść na tą stronę i kliknąć na: Lubię to:

Kod: Zaznacz cały

http://www.facebook.com/Ashampoo?sk=app_4949752878
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”