Remote Utilities 5.0- darmowa aktywacja przez 48 h.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Remote Utilities 5.0- darmowa aktywacja przez 48 h.

Post21 mar 2011, 19:09

Obrazek

Remote Utilities 5.0- pełna wersja programu do przejęcia zdalnej kontroli nad innym komputerem, serwerem, laptopem, itp. Do połączenia można użyć IP i podłączyć się nim do innego IP lub użyć internet ID. Zapora i serwis NAT są pominięte w czasie połączenia. Nie trzeba znać IP komputera z którym się łączymy, ani jego DNS, bo w zupełności wystarczy jego ID Internet- czyli jego unikalny numer identyfikacyjny generowany przez RUT-serwer. Nie trzeba też specjalnie konfigurować sieci. Remote Utilities 5.0 składa się z dwóch modułów: darmowego RUT-Viewer (składnika, który jest zainstalowany na lokalnym komputerze) i RUT-serwera (składnika zainstalowanego na kompie przy użyciu którego, łączymy się ze zdalnym komputerem). Ten program zabezpiecza hasłem połączenie między dwoma komputerami, pomiędzy RUT-Viewer i RUT-serwer. Wszystkie dane przesyłane, przy użyciu tej sieci, są zaszyfrowane algorytmem (2048-bitowy klucz publiczny i AES z kluczem sesji 256-bit) certyfikowanym przez Microsoft Corporation.

Remote Utilities 5.0 można za darmo pobrać z tipradar przez 48 h.

Ten program można pobrać z: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Kod aktywacyjny, aby zdobyć klucz: 8EFA8C13-7A5A-4B9B

Informacje potrzebne do aktywacji tego programu można pobrać z:

Kod: Zaznacz cały

http://www.remote-utilities.com/support/forums/?PAGE_NAME=read&FID=1&TID=18
.

O tym programie i o tej promocji piszą tutaj: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Nie skorzystam z tej promocji, bo nie potrzebuję tego programu. Zresztą, jak dla mnie, lepszy jest Team Viewer.

Mam rację? :mrgreen:

Strona jego producentów nie jest jeszcze sklasyfikowana przez Mc Afee Site Advisora, a jest bezpieczna według WOT. Po prostu nie ejst jeszcze znana przez Mc Afee. Według urlvoid ona jest czysta, czyli bezpieczna.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”