Softmaker FreeOffice-za free. Ponad 21 h. GOTD. +bundle

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post03 sie 2016, 12:57

Obrazek

Softmaker FreeOffice + bundle- pełna wersja całkiem nieznanego mi pakietu biurowego, w skład którego wchodzą: moduł do tworzenia tekstów, prezentacji- ponoć podobnych do tych tworzonych przy użyciu PowerPoint, oraz arkuszy ponoć kompatybilnych z Excel. Dodatkiem jest sto czcionek za darmo. Wymagania systemowe: Windows XP/ Vista/ 7/ 8/ 10.

Softmaker FreeOffice + bundle jest za darmo, przez ponad 21 godzin, w promocji na GOTD.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.giveawayoftheday.com/freeoffice-2016-bundle/

W czasie trwania tej promocji ów soft należy zainstalować i jak trzeba zarejestrować.

On jest do użytku niekomercyjnego, bez darmowego update i wsparcia technicznego.

Jego strona domowa została uznana za bezpieczną przez WOT, McAfee Web Advisor, oraz Dr.Web Anti- Virus Link Checker.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
Gedo

Ekspert

Post03 sie 2016, 20:06

Ciekawy program, ale nie po polsku. Wersję językową wybiera się i pobiera się Po wypakowaniu, w pliku readme.txt jest link żeby zarejestrować. Rejestruje się podają nazwę, Poland i adres mailowy. Przysyłają serial i znowu linka do pobrania, tym razem 73MB, bez drugiego sponsorowanego programu wypakowanego wcześniej. Uruchamiając którykolwiek instalator, nie ma już wyboru polskiego języka instalatora. Tylko po angielsku ale dla Rosjan, nawet Chińczyków. Narodowa duma nie pozwoliła mi jechać z instalatorem. Anulowałem każdy próbowany instalator. Wystarczy mi po polsku word of student 2007.
Świadomość nikła, a naiwność zwykła.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”