Sound Editor Deluxe 6.0.1- pełna wersja programu do edycji plików audio. Dzięki niemu można uzyskać skompresowaną muzykę z płyt Audio CD lub z kaset magnetofonowych, oszczędzić więcej miejsca na twardym dysku, stworzyć zbiór osobistej muzyki i udostępnić go online. Ponadto jest możliwy podział plików mp3 i ich zmiksowanie z innymi mp3. Ponadto z plików audio można wyciąć ulubione fragmenty i je zapisać jako oddzielny tekst. Ponadto można zmniejszyć lub zwiększyć głośność plików audio lub zmienić prędkość ich odtwarzania, albo dodać lub usunąć fazy rozjaśniania. A także dodać różne efekty do plików audio, np. dodać głos kosmitów, efekt radia, złożone echo. Inne opcje: podwojenie poziomu głośności, zwolnienie jej, podwójne zwiększenie lub zmniejszenie głośności, usunięcie szumów z kaset magnetofonowych. Pozostałe efekty: amplituda i kompresja, usunięcie echa, filtry i EQ (equalizer), modulacja (w tym chór), przywrócenie (rozwój i redukcja szumów), mikser kanałów, itp. Ponadto ten program może wyciągać ścieżkę audio z plików video, wczytywać płyty CD, pobrać muzykę z YouTube, wypalić płyty Audio CD, połączyć kilka plików audio, zgrać płyty CD, wyświetlić dane WMA, zmiksować dany plik audio. A także nagrać dźwięk z mikrofonu lub z urządzenia liniowego- u mnie to nie za dobrze działa, chyba że coś źle robię.

Sound Editor Deluxe 6.0.1 jest dziś, do jutra do dziewiątej rano, za darmo na GOTD.
Strona promocyjna:
Kod: Zaznacz cały
http://www.giveawayoftheday.com/sound-editor-deluxe-601/
Ten program można pobrać bezpośrednio stąd:
Kod: Zaznacz cały
http://www.giveawayoftheday.com/download/?id=27931
W czasie trwania tej promocji trzeba go zainstalować i zarejestrować kluczem podanym w notatniku.
Sound Editor Deluxe 6.0.1 jest do użytku niekomercyjnego, a licencja na niego jest dożywotnia. Jednak nie można za darmo zrobić jego upgrade do następnej wersji i chyba można liczyć na ich wsparcie techniczne.

Nim go zainstalujecie, to na wszelki wypadek utwórzcie punkt przywracania systemu. Nie mam zielonego pojęcia, jakie on instaluje sterowniki... A kiedyś zainstalowałam jakiś program podobnego typu i potem miałam problemy z dźwiękiem.