Total Network Monitor 2.1.0-za darmo. Ponad 15 h. GOTD

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Total Network Monitor 2.1.0-za darmo. Ponad 15 h. GOTD

Post19 kwie 2016, 18:33

Obrazek

Total Network Monitor 2.1.0- pełna wersja programu, przydatnego raczej dla administratorów sieci, oraz zaawansowanych użytkowników, służącego do monitorowania Waszej sieci lokalnej i sprawdzenia np. czy występują jakieś niebezpieczne połączenia, oraz jakie urządzenia są do niej podłączone. Zdaje się, że ów soft automatycznie może wykonywać różne akcje, włączając program, który stwarza jakieś problemy, powodując restart, albo ponownie uruchamiając daną usługę. Ów soft ma automatycznie wykonywać akcje zdefiniowane przez jego użytkownika, np. odtwarzać dźwięk, wysłać maila albo uruchomić ponownie zdalny komputer. Wszystkie takie akcje zostaną zapisane w pliku tekstowym. Wymagania systemowe: system Windows; procesor: 1000 MHz; 512 MB RAM; 30 MB wolnego miejsca na instalację + 1-5 MB dla projektu monitorowania; sieć: TCP/IP. Ów program dobrze działa na mojej dziesiątce, jednak nie do końca go ogarniam. :mrgreen: Aha, jak go zainstalowałam to zaliczyłam nagły restart, ale widocznie się nie doczytałam i konieczny był restart systemu, a nie owego programu.

Total Network Monitor 2.1.0 jest za darmo, przez ponad 15 godzin, w promocji na GOTD.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.giveawayoftheday.com/total-network-monitor-2/

W czasie trwania tej promocji ów soft należy zainstalować, oraz zarejestrować, wykorzystując dane podane w załączonym pliku tekstowym.

Ów soft jest do użytku niekomercyjnego, nie ma jego darmowego update (więc jego sprawdzanie wyłączcie w jego opcjach), ani wsparcia technicznego.

Jego strona domowa została uznana za bezpieczną przez WOT, McAfee Web Advisor, oraz Dr.Web Anti- Virus Link Checker.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”