VeBest Moonlight 3-za darmo. Ponad 20 h. GOTD.

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

VeBest Moonlight 3-za darmo. Ponad 20 h. GOTD.

Post10 gru 2016, 12:05

Obrazek

VeBest Moonlight 3- pełna wersja programu, który wyświetla fazy Księżyca. W zasadzie uważam, że ten soft jest trochę dla osób wierzących w zabobony*, bo ponoć ma pomóc im uniknąć ważnych zadań, jak Księżyc będzie w określonej fazie; oraz ma pomóc w ogrodnictwie i w utrzymaniu specjalnej ,,księżycowej" diety; oraz w dbaniu o włosy i dobraniu właściwego terminu ślubu zgodnie z księżycową prognozą pogody. Na mnie jakoś fazy Księżyca nie mają żadnego wpływu. Ponoć w czasie pełni się źle sypia, nie doświadczyłam tego. Soft raczej jako ciekawostka, a nie coś do brania na poważnie. Wymagania systemowe: Windows 7/ 8/ 8.1/ 10 (x32/x64).

VeBest Moonlight 3 jest za darmo, przez ponad 20 godzin, w promocji na GOTD.

Strona promocyjna:

Kod: Zaznacz cały

https://www.giveawayoftheday.com/vebest-moonlight-3-2/

W czasie trwania tej promocji ów soft należy zainstalować i jak trzeba zarejestrować.

Ograniczenia: do użytku niekomercyjnego, bez darmowego update i wsparcia technicznego.

Jego strona domowa została uznana za bezpieczną przez WOT, McAfee Web Advisor, oraz Dr.Web Anti- Virus Link Checker.

* Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłam, z powodu moich odmiennych poglądów. Co złego, to nie ja. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”