Windows 7 home premium-za darmo. Konkurs na tipradar. (1)

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Windows 7 home premium-za darmo. Konkurs na tipradar. (1)

Post29 cze 2011, 14:35

Obrazek

Windows 7 home premium- można wygrać licencję na to oprogramowanie. Siódemka, najnowszy system, ma wiele zalet, chociaż nie jest też pozbawiony wad. Według mnie jest mniej stabilny od leciwego XP i łatwiej jest go położyć. U mnie np. psuje się przywracanie systemu, jak nieopatrznie wyłączę ochronę systemu. W każdym razie ten system jest przyszłością.

Windows 7 home premium można wygrać w konkursie na tipradar. Do zdobycia jest tylko jedna licencja tego systemu i jest sporo chętnych. Jednak random.org bywa łaskawe.

Aby móc wygrać ten system należy:
- przystąpić do ich mailowej subskrypcji:

Kod: Zaznacz cały

http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=Tipradar
,
- w temacie:

http://www.tipradar.com/contest-microsoft-windows-7-home-premium-full-version.html#comment-73572
napisać komentarz czemu chcecie wygrać ten program,
- należy użyć tego samego adresu mailowego, jakim przystąpiliście do ich subskrypcji,
- trzeba im podać swój prawdziwy adres mailowy, aby w razie wygranej drogą mailową, dostać wygraną licencję,
- można o tym konkursie napisać na Facebook lub Twitter i w komentarzu w danym temacie podać linka do informacji o tym konkursie; to nie jest wymagane, ale bardzo się liczy.

Zwycięzcy zostaną wylosowani przy użyciu random.org, więc każdy, niezależnie od kolejności napisania komentarzy, ma szansę na wygraną.

Jak nie przystąpicie do ich subskrypcji, to nawet jak zostaniecie wylosowani na random.org, to nie otrzymacie wygranej licencji.

Przepraszam, że nie napisałam o tym konkursie wcześniej, ale wątpiłam w legalność tego klucza. Jednak strona sponsora tego klucza jest bezpieczna, zarówno według WOT, jak i Mc Afee Site Advisor.

Sama też dopiero dziś wzięłam udział w tym konkursie, więc szanse na wygraną są znikome, jednak zwycięzca zostanie wyłoniony przy użyciu random.org, a ono bywa łaskawe.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Windows 7 home premium-free. Konkurs na forum tipradar.(1)

Post10 lip 2011, 23:56

Windows 7 home premium tym razem można wygrać w konkursie na forum tipradar. Można wygrać tylko jedną licencję tego programu.

Aby móc go wygrać należy:
- napisać komentarz w tym temacie:

http://www.tipradar.com/forum/Thread-Forum-Exclusive-Microsoft-Windows-7-Home-Premium-Edition

Ten konkurs trwa dziesięć dni.

Zwycięzcę zapewne wyłonią przy użyciu random.org.

Powodzenia. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”