Wondershare PowerSuite Golden2012-konkurs. 10 Do 3I 12 GMT

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post02 sty 2012, 16:45

Obrazek

Wondershare PowerSuite Golden 2012- pełna wersja całkowicie mi nieznanego mi programu do optymalizacji komputerów, wyprodukowany przez firmę, którą kojarzę tylko z konwerterami plików video i programem do tworzenia slajdów ze zdjęć. :mrgreen: Ten program jest kombinacją WinSuite 2012 i LiveBoot 2012 i ma rozwiązać nasze wszelkie problemy z komputerami. Ma zapobiec spowolnieniu pracy kompa, niebieskim ekranom, krachom systemu, błędom systemowym, utracie danych i haseł. Ponadto ma chronić naszą prywatność poprzez usuwanie śladów powstałych po serfowaniu w internecie. Ma też zarządzać twardym dyskiem, sklonować go i robić kopie zapasowe. A także stworzyć Bootable CD/USB, aby w razie uszkodzenia systemu móc uruchomić komputer. Ma też moduł do usuwania śmieci z kompów i ich optymalizacji. Oraz do przywracania danych, utraconych nie tylko z twardego dysku, ale i z przenośnych nośników danych. Ponadto ma wyszukiwać klucze do produktów Microsoftu, oraz je przywracać; a także zarządzać naszymi hasłami np. do poczty mailowej i może używać hasła głównego, by bezpiecznie nimi zarządzać. Ponadto Wondershare PowerSuite Golden2012 ma też moduł do zarządzania dyskami twardymi- w tym do klonowania całego dysku lub wybranej partycji, oraz do ich kasowania. Ponadto na ma tworzyć coś w stylu bezpiecznego miejsca (sejfu), gdzie będą nasze prywatne dane.

Dziesięć licencji Wondershare PowerSuite Golden 2012 można wygrać w konkursie na computelogy.com.

Aby móc wygrać ten program należy:
- napisać komentarz w tym temacie:

Kod: Zaznacz cały

http://computelogy.com/2012/01/giveaway-wondershare-powersuite-golden-2012-10-licenses/
,
- jak chcecie to możecie o tym konkursie napisać na Facebook, Twitter, Google +, a w komentarzu podać im linka do tej informacji.
- możecie przystąpić do ich mailowej subskrypcji:

http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=computelogy/Hnyu&loc=en_US
lub subskrybować ich kanał RSS w jakimś czytniku:

http://feeds.feedburner.com/computelogy/Hnyu
ale to nie jest przymusowe.

Ten konkurs trwa do trzeciego stycznia, 12:00 GMT, a zwycięzcy zostaną wylosowani przy użyciu random.org.

Powodzenia. :)

Nie będę nawet próbować wygrać tego programu, bo bałabym się, że położy mi system. W ogóle go nie znam. :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 03 sty 2012, 00:54 przez stukot, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

dimek

Użytkownik

Post02 sty 2012, 17:31

Wygrać można, ale instalować przecież nie trzeba :mrgreen:

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post02 sty 2012, 17:42

Dimek, masz świetne podejście. :D

Ja próbuję wygrać tylko te programy, które znam...

Już nie eksperymentuję na moim kompie...
Pozdrawiam, Joanna

dimek

Użytkownik

Post02 sty 2012, 18:56

Ja czasem eksperymentuje na swoim staruszku :mrgreen:

Awatar użytkownika
stukot

VIP+

Post03 sty 2012, 00:58

Dimek, a ja nie eksperymentuję już na nowszym kompie. Windows 7 na to nie pozwala- w sensie łatwo jest położyć system.

Co do staruszka z XP, to nie chciałabym przyczynić się do reinstalacji systemu, bo ostatni raz ją robiłam ponad trzy lata temu.
Pozdrawiam, Joanna

Fix00ser

VIP

Post03 sty 2012, 11:14

stukot pisze:Dimek, a ja nie eksperymentuję już na nowszym kompie. Windows 7 na to nie pozwala- w sensie łatwo jest położyć system.

Co do staruszka z XP, to nie chciałabym przyczynić się do reinstalacji systemu, bo ostatni raz ją robiłam ponad trzy lata temu.

zawsze można wykonać kopię partycji systemowej i trzymać w pobliżu na wypadek <krachu> systemu

• Reklama

Wróć do „Programy za free”