YAMICSOFT Windows 10 Manager 2-free. Konkurs. 3/rok Do 11IX

Komercyjne programy dostępne za darmo w promocjach
Awatar użytkownika
stukot

VIP+

YAMICSOFT Windows 10 Manager 2-free. Konkurs. 3/rok Do 11IX

Post02 wrz 2017, 14:41

Kod: Zaznacz cały

http://www.yamicsoft.com/windows10manager/images/productbox.png

YAMICSOFT Windows 10 Manager 2- pełna wersja optymalizera systemu, którego nie polecam, zwłaszcza dla niedoświadczonych użytkowników, oraz ogólnie dla użytkowników Windows 10, bo to raczej niestabilny system... Jednak może ktoś doświadczony zechce go przetestować, nie narażając się na reinstalację systemu, która na ogół grozi, jak użyje się nieprawidłowo jakiegoś programu. :( Nie chcę Was niepotrzebnie straszyć, może ów soft jest wart uwagi, ale ja nie zamierzam go testować na mojej dziesiątce, z którą nie chcę mieć dodatkowych problemów. (Musiałam w niej wyłączyć UAC, bo miałam problem z moim kontem użytkownika, po każdorazowym zainstalowaniu zbiorczej aktualizacji.) Po prostu użyłam kiedyś podobnego softu, by przenieść foldery systemowe, na moim kompie z XP i wówczas popsuło się przywracanie systemu, więc zdecydowałam się reinstalować system. Zachowajcie ostrożność jeśli zdecydujecie się używać wszelkiej maści optymalizerów, zwłaszcza na Windows 10.

Jedną z trzech rocznych licencji YAMICSOFT Windows 10 Manager 2, możecie spróbować wygrać konkursie na PZF.

Temat konkursowy:

Kod: Zaznacz cały

https://programyzafree.pl/index.php/topic,4240.0.html

Zasady Konkursu
1.Napisz komentarz , w kilku zdaniach ,dlaczego do Ciebie ma trafić YMISCOFT WIndows 10 Manager v 2.
2.komentarz w języku polskim lub angielskim.
3.W konkursie mogą brać udział użytkownicy którzy zarejestrowali się przed ogłoszeniem konkursu.
4.Zakończenie konkursu 11.09.2017

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zwycięzców wyłoni portal Random.org i będą mieli 24 godz. na potwierdzenie wygranej na PW.
Powodzenia!!
Dane wymagane przez firmę - adres e-mail.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Zgłoszenia niezgodne z zasadami konkursu zostaną usunięte !

Ów konkurs trwa do 11 września.

Życzę Wam powodzenia. :)
Pozdrawiam, Joanna

Format to nie rozwiązanie, tylko kapitulacja.

• Reklama

Wróć do „Programy za free”