Zemana AntiLogger- pełna wersja antykeyloggera z modułem HIPS (host intrusion prevention system). Moduły: SSL Logger protection (on chyba zabezpiecza hasłem wczytywane dane w internecie, np. podczas zakupów internetowych), Webcam Logger protection (ochrona przed przechwyceniem obrazu z naszej kamerki internetowej), Key Logger protection (ochrona przed keyloggerami, czyli programami, które odczytują to, co wpisujemy przy użyciu klawiatury), Clipboard Logger protection (ochrona schowka systemowego), Screen Logger protection (ochrona przed robieniem zrzutów keranu, np. jak się logujecie w jakimś serwisie), oraz System Defence (czyli ochrona systemu przed niepożądanymi zmianami, np. przed dodaniem niechcianych programów do autostartu).
Ten program można wygrać w konkursie na eclack.com. Do zdobycia jest jego dwadzieścia licencji.
Aby móc wygrać ten program należy:
- zainstalować wersję trial tego programu i go przetestować,
- a potem w tym temacie:
Kod: Zaznacz cały
http://eclack.com/review-contest-zemana-antilogger-full-license-key/
- komentarz musi być sensowny, nie może być zbyt krótki i składać się np. z samych emotek- złe komentarze zostaną odrzucone.
Takie są zasady tego konkursu:
- Please try Zemana AntiLogger before leaving a comment.
- The comments without few words to express feeling, impression will be rejected.
- Please no spam.
Zwycięzcy zostaną wylosowani przy użyciu random.org, więc każdy, niezależnie od kolejności napisania komentarzy, ma szansę na wygraną.
Powodzenia w konkursie.

Szóstego maja poznamy zwycięzców tego konkursu.
Strona organizatorów tego konkursu jest bezpieczna według WOT, a nie jest jeszcze sklasyfikowana przez Mc Afee Site Advisora. Może oni po prostu jeszcze jej nie znają.

Witryna eclack.com ma tendencję do znikania. Nie wiem, czy jest w pełni bezpieczna.