| POBIERZ |
[IN] Opera
Regulamin forum
LEGENDA
[ST] - Sterowniki; [BZ] - Bezpieczeństwo; [BD] - Biblioteki, dodatki, uaktualnienia; [BO] - Biurowe; [ED] - Edukacyjne; [IN] - Internetowe; [GF] - Graficzne; [GR] - Gry; [MM] - Multimedialne; [NZ] - Narzędziowe; [PR] - Programistyczne; [RZ] - Rozszerzenia pulpitu, zmiana powłoki Windows; [LX] - Linux, Mac OS
- seba86mu
[IN] Opera
Popularna i szybka przeglądarka stron internetowych. Aplikacja posiada wybudowanego klienta sieci torrent oraz klienta poczty e-mail. Na uwagę zasługuje funkcja podglądu zdefiniowanych przez nas stron z poziomu jednej karty. W Operze 10 pojawił się mechanizm Turbo dzięki któremu przeglądarka przyspiesza nawet o 40% w stosunku do swojej poprzedniczki.
- XMan
[IN] Opera 10.00
Chcę ją przetestować tylko mam pytanie.
Czy można ją zainstalować bez klienta sieci torrent oraz klienta poczty e-mail ?
Jeżeli tak to jak to zrobić ?
Czy można ją zainstalować bez klienta sieci torrent oraz klienta poczty e-mail ?
Jeżeli tak to jak to zrobić ?
- seba86mu
[IN] Opera 10.00
Nie ma możliwości wyłączenia z procesu instalacji tych dwóch funkcji. To są integralne elementy przeglądarki.
- XMan
Re: [IN] Opera 10.00
Szkoda
Nie instaluję tego co jest mi niepotrzebne.
Dzięki

Nie instaluję tego co jest mi niepotrzebne.
Dzięki

- seba86mu
[IN] Opera 10.00
To tak naprawdę niewielkie moduły nie mające żadnego wpływu na stabilność przeglądarki.
Swoją drogą przerzucam się na jakiś czas na najnowszą wersję, bo przypadła mi do gustu.
Jest naprawdę błyskawiczna.
Swoją drogą przerzucam się na jakiś czas na najnowszą wersję, bo przypadła mi do gustu.
Jest naprawdę błyskawiczna.
Ostatnio przesunięty w górę 22 lis 2009, 22:52 przez: seba86mu.
-
- Reklama