[RZ] RocketDock

Skomentuj programy na www.hotfix.pl Chcesz zaproponować inny program lub nowszą wersję? Zaproponuj program
Regulamin forum
LEGENDA

[ST] - Sterowniki; [BZ] - Bezpieczeństwo; [BD] - Biblioteki, dodatki, uaktualnienia; [BO] - Biurowe; [ED] - Edukacyjne; [IN] - Internetowe; [GF] - Graficzne; [GR] - Gry; [MM] - Multimedialne; [NZ] - Narzędziowe; [PR] - Programistyczne; [RZ] - Rozszerzenia pulpitu, zmiana powłoki Windows; [LX] - Linux, Mac OS
Awatar użytkownika
rokko

Administrator
Kontaktowanie:

[RZ] RocketDock

Post27 lip 2009, 14:51

RocektDock to dodatkowy pasek szybkiego uruchamiania, na którym można umieścić skróty do najczęściej wykorzystywanych programów. Pasek jest animowany, przeźroczysty z dużą ilością skórek. Posiada ogromne możliwości konfiguracyjne.

Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!

Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW

koleś git

VIP
Kontaktowanie:

[RZ] RocketDock 1.3.5

Post29 lip 2009, 13:59

ja używam tego jako pasek zadań, i dla mnie jest dużo lepszy niż ten windowsowy, jedyny minus to to, że nie ma zasobnika
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Pozdrawiam, koleś git

Awatar użytkownika
rosłon

Użytkownik
Kontaktowanie:

[RZ] RocketDock 1.3.5

Post29 lip 2009, 14:05

na początku mi się podobał, ale okazało się że to wielkie g
Obrazek
POZDRAWIAM ROSŁON

Awatar użytkownika
XMan

Globalny Moderator

Re: [RZ] RocketDock 1.3.5

Post14 paź 2009, 15:59

rosłon pisze:na początku mi się podobał, ale okazało się że to wielkie g

W czym problem ?
Po instalacji usuwasz domyślne/zbędne ikony, wchodzisz w Ustawienia Paska, odpowiednio konfigurujesz, dodajesz ikony, programy, ścieżki i to wszystko :)
Jedynym/najczęstrzym problemem jest nie pokazywanie się Paska RocketDock po starcie systemu :
Documents and Settings / przy Pokaż ukryte pliki i foldery / -> All Users -> Menu Start -> Programy -> Autostart
wystarczy wstawić skrót do programu RocketDock :

lub Start -> Programy -> Autostart PPM / prawym przyciskiem myszki / -> Eksploruj - dodaj skrót do programu.

Screeny - kliknij aby powiększyć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Inne wersje :
Archive : Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Od dawna mam ten pasek i działa bezproblemowo, wystarczy się zapoznać ;)
Kto pyta - nie błądzi, kto szuka - znajduje.
Obrazek

• Reklama

Wróć do „Programy”