| Pobierz |
[RZ] TrueTransparency 1.3
Regulamin forum
LEGENDA
[ST] - Sterowniki; [BZ] - Bezpieczeństwo; [BD] - Biblioteki, dodatki, uaktualnienia; [BO] - Biurowe; [ED] - Edukacyjne; [IN] - Internetowe; [GF] - Graficzne; [GR] - Gry; [MM] - Multimedialne; [NZ] - Narzędziowe; [PR] - Programistyczne; [RZ] - Rozszerzenia pulpitu, zmiana powłoki Windows; [LX] - Linux, Mac OS
- rokko
- Kontaktowanie:
TrueTransparency jest darmową aplikacją przeznaczoną do zmiany dekoracji okien systemu Windows XP. Aplikacja upodabnia okna do tych znanych z systemów Vista czy Windows 7. W wersji 1.1 dodano funkcje aero shake i aero snap.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Kontaktowanie:
[RZ] TrueTransparency 1.1
Świetny program. Chyba to jest najlepszy sposób na glassa w xp.
Pozdrawiam, koleś git
-
Programik wymiata
Bardzo mi się podoba. Ale szkoda, że nie zapisuje ustawień tylko musi byc włączony żeby glass został.

-
- Kontaktowanie:
To nie są ustawienia, tylko on musi być cały czas włączony, za glassa odpowiada jego moduł, który musi być cały czas w pamięci RAM, aby działał.
Pozdrawiam, koleś git
- XMan
Re: [RZ] TrueTransparency 1.3
Z jednej strony dobry program, lekki i nie wymaga instalacji a z drugiej ,,groch z kapustą"
Nie zmienia paska zadań :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Lepsze skórki.

Nie zmienia paska zadań :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Lepsze skórki.
-
- Kontaktowanie:
Pasek zadań jest częścią stylu, a TT nie zmienia stylu, tylko nakłada się na obramowanie okien, wyglądu explorera też nie zmienia.
Został stworzony tylko i wyłącznie na potrzeby obramowania okien, można użyć stylu i TT na raz. Znam, chyba tylko jeden styl, który zawiera glassa, to się nazywa chyba Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ale sam nie wiem czy to program czy skin, bo nie testowałem, KIS wykrywa w nim trojana, fałszywy alarm, ale nie mógłbym go nawet uruchomić.
Został stworzony tylko i wyłącznie na potrzeby obramowania okien, można użyć stylu i TT na raz. Znam, chyba tylko jeden styl, który zawiera glassa, to się nazywa chyba Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników ale sam nie wiem czy to program czy skin, bo nie testowałem, KIS wykrywa w nim trojana, fałszywy alarm, ale nie mógłbym go nawet uruchomić.
Pozdrawiam, koleś git
-
- Reklama