Mam taki problem, mam dwa kompy do których muszę dokupić karty sieci bezprzewodowej aby połączyć z internetem. Mam 1 drukarkę i chcę drukować z obu kompów. Jak to zrobić żeby miało ręce i nogi? Proszę o rady
2 kompy a 1 drukarka
- patrolvip2

2 kompy a 1 drukarka
Witam,
Mam taki problem, mam dwa kompy do których muszę dokupić karty sieci bezprzewodowej aby połączyć z internetem. Mam 1 drukarkę i chcę drukować z obu kompów. Jak to zrobić żeby miało ręce i nogi? Proszę o rady
- rokko

- Kontaktowanie:
2 kompy a 1 drukarka
Co to konkretnie za drukarka?
Jest wiele opcji, można zrobić print server, można też przysyłać zadania do druku, za pośrednictwem Wi-Fi, wszystko zależy od urządzenia drukującego. Jeśli wszystkie kompy są w sieci można też udostępnić drukarkę na jednym kompie, a drugi będzie mógł już swobodnie z niej korzystać, oczywiście o ile technologicznie da radę (LAN, WiFi etc.)
Napisz konkretnie co to za drukarka, markę i model. Jak Twoja sieć jest zbudowana, router jest? Drukarka ma wejście na skrętkę? Napisz coś więcej. Pozdr.
Jest wiele opcji, można zrobić print server, można też przysyłać zadania do druku, za pośrednictwem Wi-Fi, wszystko zależy od urządzenia drukującego. Jeśli wszystkie kompy są w sieci można też udostępnić drukarkę na jednym kompie, a drugi będzie mógł już swobodnie z niej korzystać, oczywiście o ile technologicznie da radę (LAN, WiFi etc.)
Napisz konkretnie co to za drukarka, markę i model. Jak Twoja sieć jest zbudowana, router jest? Drukarka ma wejście na skrętkę? Napisz coś więcej. Pozdr.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- patrolvip2

2 kompy a 1 drukarka
Drukarka to HP LaserJet P1102. Mam dostępne 2 kompy które muszą działać bezprzewodowo, do 1 z nich jest podłączona drukarka. A chciałbym żeby było można drukować z 2 kompów...Jest router więc z wi-fi nie bedzie problemu. Jakieś pomysły? 
Podbijam bo ginie w czeluściach piekielnych tego forum a potrzeba ogromna
Podbijam bo ginie w czeluściach piekielnych tego forum a potrzeba ogromna
- me@djohnsc

2 kompy a 1 drukarka
Z tego co czytam tutaj -> Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników to
Pozdrawiam Kamil
Tu więcej na ten temat Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników oraz Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówoferuje druk bezprzewodowy[2] oraz z urządzeń przenośnych za pomocą technologii HP ePrint[3], ePrint Wireless Direct[4] i AirPrint™[5].
Pozdrawiam Kamil
-
- Reklama