Djkamil09061991 zainstalowalo sie ale podczas instalacji wyskoczyl komunikat "please shutdown and plug Realtek PCI card to complete the instalation" i nic nie pomoglo dodam jeszcze ze niemam zainstalowanych sterownikow dzwieku i karty graficznej.Moze to przez to nie dziala?Prosil bym was o podanie linkow aby sciagnac sterowniki wyzej wymienione,zabardzo sie na tym nie znam i dlatego prosze was o pomoc.
-- 15 paź 2013, 12:07 --Napisze od poczatku bo juz nerwicy dostaje z tym komputerem
zainstalowalem windowsa xp sp3 po zainstalowaniu wszedlem w start-ustawienia-polaczenia sieciowe - utworzylem nowe polaczenie i podczas tego polaczenie wyskakuje wlasnie to: Trwa łączenie przez Miniport Wan (PPPOE)
Błąd 769 : Określone miejsce docelowe nie jest osiągalne.
Menedzer urzadzen nie wykrywa mi karty sieciowej ani graficznej dopiero po kliknieciu opcji widok-pokaz ukryte urzadzenia pokazuje mi karte sieciowa ale graficznej tak jak nie bylo tak niema.
W menedzerze urzadzen Inne urzadzenia jest:
zolty znak zapytania z wykrzyknikiem ?! kontroler enthernet
te ?! kontroler magistrali zarzadzania systemem
?!kontroler wideo (zgodny z VGA)
?!urzadzenie audio na High Definition Audio
Pewnie niemam zainstalowanych sterownikow.Prosze podajcie mi jakie to musza byc sterowniki
W programie everest w zakladce siec - siec PCI /PnP wyskakuje Realtek RTL8139/810x Fast Ethernet Adapter
(program CPU-Z)PLYTA GLOWNA : model:LENOVO
Chipset: Intel i945g
Southbridge : intel 82801GB(ICH7/R)
W programie EVEREST nie pokazuje mi jaka jest karta graficzna .