Witam,
zauważyłem ostatnio że operatorzy telekomunikacyjni w swoich promocyjnych ofertach
dotyczących netu stacjonarnego, coraz częściej dorzucają różnego rodzaju bonusy do umowy.
Np. Orange przy ofercie Freedom, proponuje nowym klientom dodatkowo 30zł co miesiąc, do wykorzystania na połączenia w sieci.
Wydaje mi się ze to jest całkiem niezła zachęta.
Czyżby konkurencja cenowa już się skończyła i providerzy zaczęli rywalizować dodatkowymi przywilejami?
Jak myślicie?
Czy takie dodatki w ogóle potrzebne są klientom?
dodatkowe bonusy przy umowach na net stacjonarny
- Rozwiany
- rokko
- Kontaktowanie:
Każdy z operatorów aby przyciągnąć klienta dodaje bonusy do podstawowej oferty.
30 zł to niewiele. Taka oferta na pewno dla części ludzi będzie atrakcyjna, jednakże osobiście uważam, że obecne oferty są poniżej oczekiwań i daleko im do standardów europejskich.
Wydaje mi się ze to jest całkiem niezła zachęta.
30 zł to niewiele. Taka oferta na pewno dla części ludzi będzie atrakcyjna, jednakże osobiście uważam, że obecne oferty są poniżej oczekiwań i daleko im do standardów europejskich.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
- Rozwiany
ale zawsze są to jakieś dodatkowe pieniądze do wygadania i to się chyba najbardziej liczy.
Chyba żaden inny operator w Polsce nie ma w swojej ofercie takich gratisów
przez cały okres trwania umowy jak Orange Freedom?
Chyba żaden inny operator w Polsce nie ma w swojej ofercie takich gratisów
przez cały okres trwania umowy jak Orange Freedom?
-
Nie można wierzyć w te marne gratisy co to jest 30zł bardzo mało w dodatku przy ofercie mix czy abonament minuta jest dużo droższa niż w ofercie na kartę; za te 30zł to średnio 70 minut nam przypada. Osobiście nie polecam !
- Rozwiany
czy ja wiem.
Jako comiesięczny gratis do podstawowej oferty internetu stacjonarnego, 30zł wydaje się całkiem
sporą kwota do wykorzystania. Ładujesz pre-paida za 25zł, ustawiasz sobie odpowiednie zniżki, do tego dostajesz kilkudziesięciu minutowy bonusy w postaci Pakietu Złotówek na rozmowy... i na miesiąc spokojnie starczy.
Jako comiesięczny gratis do podstawowej oferty internetu stacjonarnego, 30zł wydaje się całkiem
sporą kwota do wykorzystania. Ładujesz pre-paida za 25zł, ustawiasz sobie odpowiednie zniżki, do tego dostajesz kilkudziesięciu minutowy bonusy w postaci Pakietu Złotówek na rozmowy... i na miesiąc spokojnie starczy.
-
- Reklama