Hosting K2 Internet
-
Re: Hosting K2 Internet
A znacie jeszcze jakieś opcje tego typu ? Grunt to dobrać system a potem to już można jechać.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Hosting K2 Internet
Chodzi Tobie o hostingi?
Jest ich pełno, dwa już przedstawiłem.
Inne
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników <=drogo
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Tych nie sprawdzałem, ale kiedyś mnie zaciekawiły:
Jest ich pełno, dwa już przedstawiłem.
Inne
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników <=drogo
Tych nie sprawdzałem, ale kiedyś mnie zaciekawiły:
-
Re: Hosting K2 Internet
Fakt home do najtańszych nie należy
, chociaż mają dobrą reklamę wszędzie ich banery widzę hymm a o tej reszcie w ogóle nic nie słyszałem ale zerknę.

- stilio
Hosting K2 Internet
Z dobrych zagranicznych zobacz funpic.de
Darmowe konta oferują, jedyny mankament >> rejestracja i cała procedura w języku niemieckim :/ Interfejs chyba w angielskim był, nie pamiętam dokładnie. Jak potrzebujesz dobry, darmowy hosting na niemieckich serwerach funpic będzie w sam raz.
Darmowe konta oferują, jedyny mankament >> rejestracja i cała procedura w języku niemieckim :/ Interfejs chyba w angielskim był, nie pamiętam dokładnie. Jak potrzebujesz dobry, darmowy hosting na niemieckich serwerach funpic będzie w sam raz.
-
Hosting K2 Internet
Kto tam się będzie bawił w niemieckie serwisy
ja wolę coś rodzimego niż ich wspierać 

- stilio
Hosting K2 Internet
Tu nie chodzi o niemiecki serwis, tylko o dobry darmowy hosting a niemieckie serwery są bardzo dobre. Jeżeli chce się coś przetestować jest to w sam raz, stabilny, dość wydajny, nie to co inne polskie hostingi gdzie non stop dostaje się błąd połączenia z bazą jak na CBA kiedyś miałem.
-
Hosting K2 Internet
Ja trochę miałem styczności z hostingiem K2 i żadnych błędów o których piszesz nie było. Jakie hostingi miały takie błędy ?
pierwsze słyszę hymmm

- stilio
Hosting K2 Internet
i żadnych błędów o których piszesz nie było
Ja mam na myśli darmowe hostingi. Jak zapłaciłeś to Masz niewiele błędów.
Jakie hostingi miały takie błędy
Napisałem wyżej CBA.
Polskie darmowe są kiepskie i awaryjne. Wszyscy się rzucili na nie i stąd tyle błędów, w szczególności mnie wkurzają błędy dostępu do bazy.
-
Hosting K2 Internet
ten k2 to jakiś orginał, rzeczywiście ma dużo opisane na stronie swojej, i trochę się to robi niekonkretne, ale oni mają podejście indywidualne z tego co widzę, ale fakt, czemu cen nie zamieścili? chętnie bym zobaczył za ile mogą zaoferować serwis z chmurą.
- stilio
Hosting K2 Internet
czemu cen nie zamieścili?
Powodem jest pewnie, że cenę ustalają po kontakcie z klientem i jego wymaganiami. Po otrzymaniu specyfikacji od klienta mówią jakie będą koszty utrzymania serwera. Ciężko powiedzieć, brak informacji o cenie według mnie dyskwalifikuje ten hosting, oprócz tego brak innych kluczowych informacji o infrastrukturze jaką posiadają. Moim zdaniem to jest nieprofesjonalne i nie zaufałbym takiemu hostingowi, może się mylę, może są solidni ale takie są moje spostrzeżenia, które już kilka postów wcześniej wyłożyłem.
-
Hosting K2 Internet
nie, ja się nie zgodzę z Tobą, ja nie dyskwalifikuje hostingu tylko dlatego ze cennika nie wypuścił, z tego co mi wiadomo mają sprawdzone technologie, dobrze przeszkolony zespół adminów, porządny sprzęt (np. serwery HP Blade). przed wypuszczeniem produktu w sieć robią testy akceptacyjne, i po takiej parafce jest pewność że dopięto ostatni guzik.
apropo serwerow, kurcze ale to jest drogie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
apropo serwerow, kurcze ale to jest drogie: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- stilio
Hosting K2 Internet
Na pewno miałbym wątpliwości czy im zaufać. Może być wszystko pięknie ładnie opisane ale będzie mijało się to z rzeczywistością, często tak jest że hostingi przesadzają z ofertą, jaka to niby jest dobra, a później wychodzi szydło z worka. Myślę że jak ktoś będzie chciał sprawdzi ich, wypróbuje i przekona się na własnej skórze czy ten hosting jest wart uwagi czy też nie.
-
Hosting K2 Internet
no coś ty, takie postępowanie firmy to dzisiaj samobójstwo
, nie mogą napisać czegoś a potem tego nie dotrzymać, bo takie rzeczy szybko się wydają, i opinia leci na łeb, a jak opinia poleci to nikt nie będzie brał pod uwagę takiej firmy serio, i jest na spalonym

-
Hosting K2 Internet
Hymm kontakt z klientem a potem podają cenę tak jak napisałeś, załóżmy że ktoś będzie płacił dużą sumkę to pewnie dostanie miesiąc dwa rabatu, ktoś inny rabatu nie dostanie więc żeby zapobiec spięciom w śród klientów.... hym a według Ciebie hosting home jest lepszy ?
-
Hosting K2 Internet
ciężko powiedzieć, pewnie zależy do czego jest lepszy, home kieruje swoje usługi do wszystkich klientów, a K2 skupia się raczej na takich, którzy wiedzą czego chcą i prowadzą jakieś większe firmy.
Takie moje zdanie, a wasze?
Takie moje zdanie, a wasze?
-
- Reklama