Jak zablokowac dostep do nk
-
Witam,mam pytanko,chciałbym żeby na moim kompie dało się włączyć tylko 2 profile nk albo żeby zablokować dostęp danemu użytkownikowi,poprostu żeby nie mógł się zalogować na swój profil bo wchodzi potem na gry i inne duperele a ja im nie wierzę tym grą.Czy jest taka możliwość?
- rokko
- Kontaktowanie:
Ciężko będzie z tym, do blokowania całych stron owszem można coś znaleźć, natomiast to jest specyficzny typ blokowania, aby wprowadzić go w życie, trzeba filtrowanie formularzy na stronie zrobić, a i tak jak user sprytny obejdzie to. Wątpię czy ktoś już taki program wymyślił, nic takiego w Google nie widzę.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
Nie no słuchaj chodzi mi o brata od żony bo w sumie ja mu zabroniłem zbliżać się do kompa ale żona kochanemu braciszkowi pozwala jak mnie w domu nie ma a on już trzy kompy wykończył i po prostu chciałbym coś zastosować a przecież kompa nie zabezpieczę bo głupio żonie zabronić korzystania z kompa. 

- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Hmm nie jestem pewny czy comodo nie ma opcji blokowania podstron. Ale może inaczej zrobić. Zaloguj się i zmieć hasło, konto odblokujesz jak uznasz za stosowne. Tylko byleby się nie kapnęli, że istnieje przywracanie haseł na maila.
-
- Reklama