Jak zmienić serwer gg?
-
Jak zmienić serwer gg?
Kochane gg jak zwykle odmawia posłuszeństwa bo leniom odpowiedzialnym za serwery nie chce się pilnować serwerów... Jak zmienić serwer gg?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jak zmienić serwer gg?
Zobacz, który serwer jest aktywny
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
i zmień na niego programem
Jest jeszcze nowsza wersja: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Inne wyjście.
Klikasz Uruchom monitor serwerów->z menu Narzędzia->Zmień serwer Gadu-Gadu->Zaznaczasz: Wprowadź adres IP oraz port i zmieniasz.

i zmień na niego programem

Jest jeszcze nowsza wersja: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Inne wyjście.
Klikasz Uruchom monitor serwerów->z menu Narzędzia->Zmień serwer Gadu-Gadu->Zaznaczasz: Wprowadź adres IP oraz port i zmieniasz.
-
Jak zmienić serwer gg?
a na jaki port zmienić? :>
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Jak zmienić serwer gg?
Przy każdym serwerze Masz podany w nawiasie:
217.17.41.88: 2008-12-02 21:44:41: Connection timed out (port 8074, time 30005ms)
-
Jak zmienić serwer gg?
W gg tools ni ma ;/ poza tym wszystkie serwy są zajete z tych, które podałeś w linku wyżej
- rokko
- Kontaktowanie:
Jak zmienić serwer gg?
Alden, nie lepiej przejść na alternatywny komunikator? Zerknij na Mirandę, w opcjach znajdziesz m.in. opcję umożliwiającą wybór serwera gg 

Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
-
Jak zmienić serwer gg?
Mirandy nie wspominam za dobrze... Niektóre są chyba nawet zbyt skomplikowane dla mnie, albo jestem zbyt leniwy 

- rokko
- Kontaktowanie:
Jak zmienić serwer gg?
Jest to moim zdaniem najlepszy komunikator i wbrew pozorom jest łatwy w obsłudze. Może dlatego wydaje Ci się taki trudny, iż jest bardzo konfigurowalny
Warto ponownie zainteresować się tym programem.

Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Jak zmienić serwer gg?
nie mam nic do stracenia a wszystko do zyskania;> wie ktos gdzie jest jego polski plugin?
- LucaS
Jak zmienić serwer gg?
Ja za czasów Windowsa używałem Konnekta - nigdy wcześniej ani później bardziej genialnego multikomunikatora nie widziałem.
Wystarczy posiedzieć godzinkę żeby sobie ładnie skonfigurować do własnych potrzeb i nie straszne człowiekowi awarie serwerów.
Wystarczy posiedzieć godzinkę żeby sobie ładnie skonfigurować do własnych potrzeb i nie straszne człowiekowi awarie serwerów.
Ubuntu 8.10
-
- Reklama