Jaki mobilny internet ?

Wszystko co jest związane z sieciami komputerowymi
DareX

Użytkownik

Jaki mobilny internet ?

Post24 gru 2011, 23:03

Witam serdecznie całą ekipę Hotfix.pl ;)
A więc, mam mały dylemat ponieważ zakupiłem niedawno laptopka i przydałby się do niego jakiś internet ;)
Tylko nie mam zielonego pojęcia, który z tych mobilnych internetów byłby najlepszy ? Dziennie na necie siedzę ok. 5h, może trochę więcej. Na laptopie surfowałbym tylko po necie w poszukiwaniu "czegoś" bądź oglądania filmików, korzystanie z gg, poczty e-mail oraz od czasu do czasu pobrać jakąś muzykę ;)
A no i nie chciałbym zbyt dużo płacić za tego neta..
Mam nadzieję, że mi coś polecicie, bo nie chcę po prostu w ciemno wziąć pierwszego lepszego i potem żałować, że nie spełnia moich kryteriów.

Liczę na waszą pomoc :)

I przy okazaji Wesołych Świąt.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Jaki mobilny internet ?

Post24 gru 2011, 23:13

Polecam Cyfrowy Polsat. Stosunkowo nowy na rynku + moja siostra go poleca ;) .
Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

DareX

Użytkownik

Jaki mobilny internet ?

Post24 gru 2011, 23:16

A powiedz mi, bo mam teraz telewizję właśnie w cyfrowym polsacie, to miałbym coś taniej czy coś ? I jakie są stawki tak mniejwięcej za tego neta ?

Awatar użytkownika
kominekl

Ekspert
Kontaktowanie:

Jaki mobilny internet ?

Post25 gru 2011, 18:30

Kiedy komputery staną się twoim jedynym życiem, jedynym totemem odstraszającym klątwę nudy, wtedy prędzej czy później granica między tymi dwoma wymiarami zniknie i postacie z Błękitnej Pustki zaczną pojawiać się w Realu. Czasem są twoimi przyjaciółmi. A czasem nie.

DareX

Użytkownik

Jaki mobilny internet ?

Post25 gru 2011, 23:06

Ok, no niby ok, ale faktycznie będę z tego internetu zadowolony ? I nie ma problemów z zasięgiem ? I czy te 3gb/5gb wysatrczy na normalnie użytkowanie z internetu ?

Awatar użytkownika
greh

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Jaki mobilny internet ?

Post26 gru 2011, 07:44

DareX pisze:I czy te 3gb/5gb wysatrczy na normalnie użytkowanie z internetu ?

Skorzystaj z Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników a będziesz wiedział ile Ci potrzeba. ;)
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

Zignorowanie PW od moda powoduje chorobę, zwaną żółtaczką.
Ludzie! Piszcie po polsku. Jest różnica czy robisz komuś ŁASKĘ, czy LASKE.

• Reklama

Wróć do „Sieci komputerowe”