Konfg. tp link td-w8901G
-
Konfg. tp link td-w8901G
Witam, mam problem, akutulanie posiadam Netie 2mb, lecz od 15 grudnia miałem mieć 4mb i owczywiście są problemy, dziś dzwoniłem do obsługi i pytali jaki mam sprzęt - router TP link td-w8901G i powiedzieli że mam uruchomić ADSL2+ "lecz my panu nie pomożemy bo to nie nasz sprzęt" - słowa "mechanika" netii... i tak sie praktycznie rozmowa skończyła. Zna się ktoś mzoe na forum na tych routerach? jak uruchomić/ skonfigurować router pod 4mb?, dodam ze 2mb chodzi bez problemów, i myślałem ze Oni(netia) puści tylko "sygnał" i będę miał 4mb, nie spodziewałem się żadnych zmian dot. konfiugracji
. Bardzo proszę o pomoc, dzięki i pozdrawiam!.

- Tachobis_pl
Konfg. tp link td-w8901G
Najlepszym sposobem będzie zrobić tak: zadzwoń do Netii i poproś o internet 4MB, w momencie jak przestanie działać będziesz wiedział iż go podnieśli, następnym krokiem skonfiguruj router od podstaw zgodnie z tutorialem na: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników, lub poszukaj w ustawieniach ADSL Mode z ADSL2+ i zamień na ADSL2 to wszystko powinno działać.
-
- Reklama