nie moge zmienic adrresu MAC

Wszystko co jest związane z sieciami komputerowymi
oponek

Użytkownik

Post13 cze 2013, 20:49

Witam szukalem na forach tematow ale nic nie znalazlem co by pomoglo przy mojej karcie. A wiec tak probowalem zmienic moc roznymi programami i niby litery i cyfry w adresie sie zmieniaja ale nie moge sie zalogowac na strona na ktorej mam bana na mac.Moja karta to "realtek pcie gbe family controller" dostawca neostrada wczesniej mialem sterowniki z 2011r nie dzialalo zaktualizowalem do 2012 tez nie dziala,Gdy probuje zmienic programem "hide my mac adrres" to wyskakuje mi taki blad

Probowalem te sposoby ale niby mac sie zmienia ale i tak nie moge sie zalogowac na strone http://www.hotfix.pl/zmiana-adresu-mac- ... 7-a114.htm

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post17 cze 2013, 06:49

Posiadasz może jakiś router? Jak tak to zobacz czy on nie ma sprzętowej zmiany Mac adresu. Zobacz też program MAC Address Changer Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

oponek

Użytkownik

Post01 lip 2013, 13:49

Sorki za taki ref, tak mam router :Sagemcom F@st 2704" karta sieciowa "Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethern" bez sterownikow;p

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post01 lip 2013, 13:59

To nie, z routerem raczej odpada mój pomysł, zobacz tamten link
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Sieci komputerowe”