Witam szukalem na forach tematow ale nic nie znalazlem co by pomoglo przy mojej karcie. A wiec tak probowalem zmienic moc roznymi programami i niby litery i cyfry w adresie sie zmieniaja ale nie moge sie zalogowac na strona na ktorej mam bana na mac.Moja karta to "realtek pcie gbe family controller" dostawca neostrada wczesniej mialem sterowniki z 2011r nie dzialalo zaktualizowalem do 2012 tez nie dziala,Gdy probuje zmienic programem "hide my mac adrres" to wyskakuje mi taki blad
Probowalem te sposoby ale niby mac sie zmienia ale i tak nie moge sie zalogowac na strone http://www.hotfix.pl/zmiana-adresu-mac- ... 7-a114.htm
nie moge zmienic adrresu MAC
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Posiadasz może jakiś router? Jak tak to zobacz czy on nie ma sprzętowej zmiany Mac adresu. Zobacz też program MAC Address Changer Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
Sorki za taki ref, tak mam router :Sagemcom F@st 2704" karta sieciowa "Realtek RTL8139 Family PCI Fast Ethern" bez sterownikow;p
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
To nie, z routerem raczej odpada mój pomysł, zobacz tamten link
-
- Reklama