Nieznany komunikat na stronach www

Wszystko co jest związane z sieciami komputerowymi
Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post17 lis 2012, 20:15

Witam. Od pewnego czasu jak przeglądam strony internetowe, konkretnie jest to strona RMF24 to pojawia się niemal natychmiast Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników komunikat. Nie wiem czy to jest tylko taki tymczasowy komunikat ani skąd się wziął, bo wcześniej u mnie go nie było. W ogóle pierwszy raz się z tym stykam i nie bardzo wiem co on oznacza ani co powinienem zrobić ? Czy kliknąć opcję Akceptuj, czy Odrzuć - tyle, że nie nie wiem co ten komunikat i te polecania warunkują.
Faktem jest natomiast, że nie powoduje jak dotąd żadnych problemów w odtwarzaniu czy przeglądaniu strony. Tyle tylko, że się wyświetla.
I pytanie: skąd się wziął ten komunikat i jak mogę go dezaktywować ? :drool:

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post19 lis 2012, 00:01

ten adres co tam podają dotyczy wtyczki na stronie łączącej się z facebookiem, można zaakceptować
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Awatar użytkownika
manitu

Użytkownik

Post20 lis 2012, 10:25

Ok, dzięki tak zrobię oczywiście. Ale dlaczego, skąd się bierze tam ten komunikat, który raz się u mnie pojawia, raz nie ?
Ogólnie pamiętam, że na tej konkretnej stronie dość często pojawiają się różne komunikaty.
Pisałem już kiedyś o komunikacie błędu Action Script właśnie tam, teraz ten... :|

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post20 lis 2012, 21:09

Może być że używają własnych certyfikatów i nie odświeżają danych na czas.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

• Reklama

Wróć do „Sieci komputerowe”