Witam.
Mam problem, chciałbym ograniczyć transfer ściąganych plików na laptopie.
A więc tak mam swojego laptopa i z niego chciałbym założyć jakąś blokadę na ograniczenie transferu drugiej osobie. Na przykład, żeby co miesiąc było 1GB. Może jakimś programem da się takie coś zrobić.
Proszę o pomoc.
Dziękuje i pozdrawiam.
Ograniczenie transferu do ściągania plików.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Hmm, NetLimiter 2 ale wersja PRO, z tym że jest ona płatna.
Ok.
A ten program mogę zainstalować na swoim sprzęcie i ustawić na innym jaki ma mieć transfer tych plików ?
I czy istnieje wersja PL ?
I czy jest do tego jakaś instrukcja ?
A ten program mogę zainstalować na swoim sprzęcie i ustawić na innym jaki ma mieć transfer tych plików ?
I czy istnieje wersja PL ?
I czy jest do tego jakaś instrukcja ?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Nie ma praktycznie szans jeśli komputery są niezależne. Można ustawiać takie ograniczenia tylko gdy net szedłby od tego komputera, który będzie blokował.
Sam program ma wersję testową więc warto najpierw sprawdzić czy oferuje to co potrzebujesz.
Ogólnie takie rzeczy można ustawiać na lepszych routerach lub poi prostu stawiając serwer na starym kompie co będzie wszystkim zarządzał.
Odnoście rutera to mam TP Link Wireless G Router TL-WR340G.
A starego kompa nie ma.
A starego kompa nie ma.
- rokko
- Kontaktowanie:
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Dzięki, ja sobie to obczaję i dam znać.
-
- Reklama