Ogromne lagi i wolne otwieranie stron
- longer
Witam, posiadam radiówkę 2mb, od paru dni chodzi ona bardzo słabo. Ping w cs jest wysoki, a strony otwierają się wolno. Wiecie o co może chodzić? Nic się nie pobiera ani nic. Mój kumpel ma radiówkę tą samą i chodzi mu ok.
- djkamil09061991
- Kontaktowanie:
longer pisze:Mój kumpel ma radiówkę tą samą i chodzi mu ok.
Radiówka ma to do siebie że przy złej pogodzie mogą wystąpić problemy, twój kolega ma taką samą odległośc do nadajnika? może nie ma dodatkowych przeszkód typu drzewa itp
Mój kanał YouTube - Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przyjmuje skiny Cs Go: Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
- longer
djkamil09061991 pisze:Radiówka ma to do siebie że przy złej pogodzie mogą wystąpić problemy, twój kolega ma taką samą odległośc do nadajnika? może nie ma dodatkowych przeszkód typu drzewa itp
Ja nie mam żadnych przeszkód, on ma podobną, bo mieszkamy 20m od siebie. A może miałbym zrobić jakiś test na wirusy czy coś? Jak tak to jakim programem.
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
Na wirusy to można profilaktycznie tym http://www.hotfix.pl/obsluga-programu-m ... re-a55.htm
-
Hm spróboj zrestartować neta jak to nie pomoże wejdz w dokumenty download/pobieranie i usuń wszystkie pliki które tam są.Jak to nie zmniejszy lagow to zmiana neta , i warto jeszcze przeskanowac kompa.
- Andziorka
- Kontaktowanie:
'Oto dzień zwycięstwa nad rozumem, głupiej wrażliwości Twej..'
-
- Reklama