Witam , mam problem loguję się na forum, późnej np. biorę zapamiętaj hasło i chce napisać jakiś temat to mnie wywala i znowu muszę się logować i znowu wywala .
To jest tylko w przypadku pisania tematów. Moja przeglądarka to Opera
-- 13 paź 2010, 03:24 --
Wywala mnie bo mam na Opera Turbo jak to naprawić żeby na Turbo nie wywalało ?
Opera - restarty, problem z logowaniem.
- scarface
Opera - restarty, problem z logowaniem.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2010, 11:23 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: zmieniłem tytuł tematu, przeniosłem z działu O forum --> Sieci komputerowe.
Powód: zmieniłem tytuł tematu, przeniosłem z działu O forum --> Sieci komputerowe.
- XMan
Wywala Mnie
1. Jeżeli masz starszą wersję to odinstaluj Operę.
2. Przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej ,,Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później ,,Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
/ podczas instalacji odchacz ,,Automatyczną aktualizację CCleaner" oraz ,,Dodaj pasek narzędziowy Yahoo" /.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów oraz sterowników.
3. Zainstaluj Opera 10.63
4. Skonfiguruj wg. swojego uznania.
5. W C:\Program Files\Opera\locale usuń wszystkie języki oprócz :

Z 23.6 MB. będziesz mieć tylko 14.2 MB. przez co przeglądarka będzie lżejsza/szybsza.
/ wcześniej możesz wyłączyć aktualizacje /.
Odnośnie ciągłego logowania to :
1. Zaloguj.
2. Wpisujesz Nazwa użytkownika -> Hasło -> zaznaczasz Zapamiętaj mnie -> Zaloguj.
3. Następnym razem już nic nie wpisujesz tylko wciskasz jednocześnie Ctrl + Enter.
Mnie nie "wywala"
2. Przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej ,,Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później ,,Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
/ podczas instalacji odchacz ,,Automatyczną aktualizację CCleaner" oraz ,,Dodaj pasek narzędziowy Yahoo" /.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów oraz sterowników.
3. Zainstaluj Opera 10.63
4. Skonfiguruj wg. swojego uznania.
5. W C:\Program Files\Opera\locale usuń wszystkie języki oprócz :

Z 23.6 MB. będziesz mieć tylko 14.2 MB. przez co przeglądarka będzie lżejsza/szybsza.
/ wcześniej możesz wyłączyć aktualizacje /.
Odnośnie ciągłego logowania to :
1. Zaloguj.
2. Wpisujesz Nazwa użytkownika -> Hasło -> zaznaczasz Zapamiętaj mnie -> Zaloguj.
3. Następnym razem już nic nie wpisujesz tylko wciskasz jednocześnie Ctrl + Enter.
Mnie nie "wywala"

- rokko
- Kontaktowanie:
Wywala Mnie
Na operze z użyciem opcji kompresji "Turbo" jest to normalna przypadłość. W przypadku braku łączności z serwerem następuje zerwanie połączenia, kolejne połączenie skutkuje zwykle przyznaniem innego adresu IP, co w konsekwencji powoduje wylogowanie (zabezpieczenie sesji).
Zatem wina leży wyłącznie po stronie serwera proxy, jego dostępności.
Zatem wina leży wyłącznie po stronie serwera proxy, jego dostępności.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama