Pentagram Hornet - problem
-
Zakupiłem dziś kartę sieciową Pentagram Hornet P 6132-11 Wi-fi 802.11n 150Mbps. Próbowałem zainstalować na systemie Windows 7 Ultimate 32-bit. Łączę się przez router o nazwie NETGEAR DGN1000 Router, z "sąsiadem" (legalnie, mieszka na górze i wie o tym), ja korzystam z laptopa, z karty bezprzewodowej, jednak łącze często zrywa się i dlatego zrobiłem zakup tegoż produktu, czyli karty sieciowej. Po zainstalowaniu sterowników i próbie odpalenia programu Ralink Wireless Utility, system wywala mi błąd "Error occurred. The application has encountered a problem. We are sorry for the inconvenience. Access violation at address 777D5FA8 in module 'ntdll.dll'. Read of address 24C52E9F." O co tu biega? Wyjaśnijcie mi. Lepiej zrozxumie to informatyk
Co muszę zrobić, zmienić? Może wgrać jakiś pliczek, którego brakuje?

- seba86mu
Pokaż screen z Menadżera Urządzeń z rozwiniętym drzewkiem:
+ Karty sieciowe
Systemowy menadżer nie wykrywa sieci bezprzewodowych ?
Panel sterowania => Centrum sieci i udostępniania => Zarządzaj sieciami bezprzewodowymi
Zainstaluj jeszcze raz aplikację => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
[Na dole strony wpisz imię i adres e-mail (obojętnie jaki) i kliknij na Accept]
Jeżeli będzie problem z odpaleniem spróbuj uruchomić aplikację w trybie zgodności z Windows Vista lub Windows XP.
+ Karty sieciowe
Systemowy menadżer nie wykrywa sieci bezprzewodowych ?
Panel sterowania => Centrum sieci i udostępniania => Zarządzaj sieciami bezprzewodowymi
Zainstaluj jeszcze raz aplikację => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
[Na dole strony wpisz imię i adres e-mail (obojętnie jaki) i kliknij na Accept]
Jeżeli będzie problem z odpaleniem spróbuj uruchomić aplikację w trybie zgodności z Windows Vista lub Windows XP.
-
- Reklama