Nie wiem czy można silverlight odinstalować, jak tak to zrób to,potem wyczyść rejestr (tylko jego) CCleanerem i ponownie zainstaluj Silverlight.
Można, dokładnie tydzień temu tak zrobiłem.
Usunąłem, przeczyściłem komputer CCleanerem, zainstalowałem najnowszą wersję Silverlight
CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć :Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówJeżeli masz problemy to może ten poradnik pomoże:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówwczyt strony - jest bardzo długi
Użyj CCleanera oraz sprawdź inne DNS-y:
Open
208.67.222.222
208.67.220.220
-------------------
lub TP.SA.
194.204.159.1
194.204.152.34
-------------------
lub Google
8.8.8.8
8.8.4.4
-------------------
Zmniejszanie pingu w grze, optymalizacja łączaOgranicz rezerwowalną przepustowość.W oknie właściwości będą widoczne trzy opcje Nie skonfigurowano, Włączone oraz Wyłączone. Zaznaczamy opcje Włączone, po czym w polu >Limit przepustowości (%) wpisujemy wartość 0, podobnie jak na poniższym zrzucie. Po zmodyfikowaniu ustawień wybieramy Zastosuj i potwierdzamy OK.
wolno bo łącze mam raczej powolne (512 kb/s)
Bardzo słabe na dzisiejsze czasy, przy takim łączu nie będą działać prawidłowo filmy z internetu oraz strony
mają prawo wolno się wczytywać
Oprócz tego jeden film może działać a drugi nie ponieważ w danej chwili może być duże obciążenie serwera...