Witam, od dłuższego czasu korzystam ze strony, z która nigdy nie miałam problemu z jej otwarciem, to jest: naszekino.tv/filmy. Administrator tej strony w ciągu roku zmieniał tam wiele rzeczy np: adres a ostatnio jakieś dns-y i od tamtej pory strona nie chce mi sie otworzyć, ciągle się tylko ładuje i ładuje i nic się poza tym nie dzieje. Odpowiedział mi, ze niektórzy użytkownicy bedą mieli problemy z działaniem tej strony i trzeba czekać aż zacznie działać, ale ja już czekam ponad miesiąc, więc coś jest ewidentnie nie tak! Resetowalam router, modem, korzystalam z różnych przeglądarek, z różnych komputerów w moim domu i nawet u szwagierki ale strona nie działa

, a mieszkam w okolicach Chicago. Nawet wyłączałam firewall-a i antywira, robiłam komendę w cmd ipconfig/flushdns ale nic nie pomogło. Ostatnio skorzystalam z narzędzia eToolz i oto co mi sie wyświetliło po wpisaniu w pole hostname:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników hostname:
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkownikówIP-Adresse:
Land: ZZ (Reserved)
domainname: naszekino.tv
top-Level: TV
Land (EN): Tuvalu
Land (DE): Tuvalu
server: tvwhois.verisign-grs.com
Sa jeszcze inne ifnormacje, ale napisalam tylko poczatek i nie pokazuje IP adresu, o co chodzi, ze strona mi nie dziala i nawet nie moge dojsc do IP strony

Pomozcie.