Pytanie o Wi-Fi

Wszystko co jest związane z sieciami komputerowymi
IzabelaB

Użytkownik

Pytanie o Wi-Fi

Post31 sie 2012, 12:13

Hej, mam pewien problem. Od października przenoszę się na mieszkanie do Krk jako studentka, ale niestety, w tym mieszkaniu nie ma bezprzewodowego Internetu. :( Właściciel powiedział, że musimy sobie załatwić to same, najlepiej jakbyśmy ogarnęły sobie jakiegoś IPlusa czy coś i broń Boże nie kłuły ścian... Osobiście nie jestem zwolenniczką żadnych Iplusów czy 'innych' blueconnect'ów. :roll: A więc moje pytanie brzmi: Czy istnieje jakiś modem, który nie wymagałby 'kłucia ścian''? Może moje pytanie samo w sobie jest zwyczajnie tępe, ale świat komputerów to nie moja bajka... :sciana: Jestem dziewczyną i nie zrozumcie mnie źle, ale ma mam inne zainteresowania ;) . Dlatego zwracam się z prośbą do was. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam :) :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 31 sie 2012, 12:13 przez XMan, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: poprawiłem pisownię, przeniosłem temat z działu Problemy --> Sieci komputerowe.

Awatar użytkownika
seba86mu

VIP+

Pytanie o Wi-Fi

Post31 sie 2012, 12:17

IzabelaB pisze:Czy istnieje jakiś modem, który nie wymagałby 'kłucia ścian''?

Tak, modem USB i abonament w sieci Internetu mobilnego.
W tej chwili najlepszą ofertę ma chyba Play.

Jeżeli nie chcesz pakować się w abonamenty jest jeszcze inna opcja - bezpłatnego połączenia z siecią Aero2.
Poczytaj => Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników

banksy

Użytkownik

Pytanie o Wi-Fi

Post03 wrz 2012, 19:13

IzabelaB pisze:Hej, mam pewien problem. Od października przenoszę się na mieszkanie do Krk jako studentka, ale niestety, w tym mieszkaniu nie ma bezprzewodowego Internetu. :( Właściciel powiedział, że musimy sobie załatwić to same, najlepiej jakbyśmy ogarnęły sobie jakiegoś IPlusa czy coś i broń Boże nie kłuły ścian... Osobiście nie jestem zwolenniczką żadnych Iplusów czy 'innych' blueconnect'ów. :roll: A więc moje pytanie brzmi: Czy istnieje jakiś modem, który nie wymagałby 'kłucia ścian''? Może moje pytanie samo w sobie jest zwyczajnie tępe, ale świat komputerów to nie moja bajka... :sciana: Jestem dziewczyną i nie zrozumcie mnie źle, ale ma mam inne zainteresowania ;) . Dlatego zwracam się z prośbą do was. Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam :) :mrgreen:

A kablówka jest w tym mieszkaniu?

• Reklama

Wróć do „Sieci komputerowe”