Wolny internet bezprzewodowy

Wszystko co jest związane z sieciami komputerowymi
Matiman

Użytkownik

Post28 gru 2012, 23:54

Witam serdecznie.Mam mały problem,ponieważ mam bezprzewodowy internet blueconnect,który jest bardzo wolny.Mam pełen zasięg EDGE.Na dachu mam zainstalowaną małą antenkę,ale to prawie nic nie dało.Maksymalna prędkość ściągania pliku to 27 KB/S. Czy da się to przyśpieszyć jakimś programem lub innym sposobem? Bo czuję, że nie nadążam za światem :) Z góry thx za odpowiedz ;)

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post28 gru 2012, 23:57

Jak KB to i tak dużo, jak kb to trochę mało, ale powiem Tobie, że EDGE niestety tak ma. Pewnie pingi w ogóle Masz tragiczne. Wszystko zależy od otoczenia i obciążenia sieci. Mnie jasna choroba brała przy EDGE na wakacjach.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Matiman

Użytkownik

Post29 gru 2012, 00:37

Czyli jednak dalej będę zacofany :) no trudno,dzięki wielkie :D

Awatar użytkownika
cosik_ktosik

Administrator
Kontaktowanie:

Post29 gru 2012, 10:34

Przy EDGE w Pobierowie nad morzem to mi nawet hotfix się nie wczytywał. Dopiero jak telefon miałem metr nad głową w otwartym oknie, wtedy mogłem coś tam zobaczyć i to z wyłączoną opcją wczytywania obrazków.

Zobacz AERO2 za free, teraz korzystam i spokojnie styka do normalnego przeglądania Internetu.
Hotfix
Pozdrawiam, cosik_ktosik :)

Matiman

Użytkownik

Post29 gru 2012, 23:14

Będę musiał zobaczyć ten AERO2,bo trochę mnie lekko mówiąc denerwuję prędkość mojego internetu.Kokosów też nie oczekiwałem,ale nie wiedziałem,że będzie aż tak zle.Trzeba się poważnie zastanowić,nad wyborem operatora internetu. Dziękuję ślicznie jeszcze raz i pozdrawiam :)

• Reklama

Wróć do „Sieci komputerowe”