witam,tak jak w temacie,czy sa jakies ustawienia w kompie ewentualnie w routerze,co daloby sie zmienic,ktore moga blokowac szybkosz lacza?dodam ze jakis czas wstecz predkosz byla ok,ale nie wiadomo czemu spadla i sie utrzymuje.
dzwonilem do uslugodawcy,i ok moga przyjechac sprawdzic okablowanie,ale jesli okaze sie ze wina nie lezy po ich stronie bede musial wybulic 100funtow (mieszkam w UK).
prosilbym o rady
aha ,czy bezprz. czy po kablu predkosc ta sama
wolny internet
- XMan
wolny internet
Logi już miałeś sprawdzone w ostatnim temacie tak więc wykluczam wirusy:
bezpieczenstwo/problem-z-nagrywaniem-plyt-t21762.html
Nie wiem czy masz usunięte wszystkie śmieci (musiałbym długo analizować), nie wiem czy używasz jakieś programy
do czyszczenia komputera.
Przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przeczyść komputer programem Eusing Free Registry Cleaner.
(dokładniej czyści rejestr)
Wybierasz język / language / Polish.
Przewiń -> Skanuj rejestr -> Napraw rejestr.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przeczytaj poradnik:
http://www.hotfix.pl/zmniejszanie-pingu ... a-a153.htm
Nie wiem tylko czy tak samo jest na Twoim systemie ?
Sprawdź orientacyjną prędkość łącza:
http://www.hotfix.pl/orientacyjne-spraw ... a--a61.htm
Jeżeli się okaże że nie pomogło to proponuję jeszcze poczekać za innymi odpowiedziami
- szkoda tracić tyle funtów
Jeżeli chodzi tylko o nasze forum to chwilami są problemy z serwerem (ja mam dzisiaj)
- sprawdzaj inne strony...
bezpieczenstwo/problem-z-nagrywaniem-plyt-t21762.html
Nie wiem czy masz usunięte wszystkie śmieci (musiałbym długo analizować), nie wiem czy używasz jakieś programy
do czyszczenia komputera.
Przeczyść komputer programem CCleaner.
U góry po lewej "Cleaner" na dole Analiza - Uruchom Cleaner
później "Rejestr" Skanuj by znaleźć problemy - Napraw zaznaczone problemy.
CCleanera używaj po częstym surfowaniu po internecie oraz po każdej deinstalacji programów i sterowników.
kliknij aby powiększyć :
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przeczyść komputer programem Eusing Free Registry Cleaner.
(dokładniej czyści rejestr)
Wybierasz język / language / Polish.
Przewiń -> Skanuj rejestr -> Napraw rejestr.
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Przeczytaj poradnik:
http://www.hotfix.pl/zmniejszanie-pingu ... a-a153.htm
Klikamy dwukrotnie lewym przyciskiem myszy na zasadzie Ogranicz rezerwowalną przepustowość.
W oknie właściwości będą widoczne trzy opcje Nie skonfigurowano, Włączone oraz Wyłączone. Zaznaczamy opcje Włączone, po czym w polu >Limit przepustowości (%) wpisujemy wartość 0, podobnie jak na poniższym zrzucie. Po zmodyfikowaniu ustawień wybieramy Zastosuj i potwierdzamy OK.
Nie wiem tylko czy tak samo jest na Twoim systemie ?
Sprawdź orientacyjną prędkość łącza:
http://www.hotfix.pl/orientacyjne-spraw ... a--a61.htm
ale jesli okaze sie ze wina nie lezy po ich stronie bede musial wybulic 100funtow (mieszkam w UK).
Jeżeli się okaże że nie pomogło to proponuję jeszcze poczekać za innymi odpowiedziami
- szkoda tracić tyle funtów

Jeżeli chodzi tylko o nasze forum to chwilami są problemy z serwerem (ja mam dzisiaj)
- sprawdzaj inne strony...
-
wolny internet
witam,dzieki za odpowiedz.wykonalem wszystkie podane kroki ale niestety nic sie nie zmienilo.
moj program do czyszczenia kompa to TuneUp,ale chyba bede musial zmienic skoro Eusing znalazl ok 2000 problemow
takze czekam na dalsze podpowiedzi .
moj program do czyszczenia kompa to TuneUp,ale chyba bede musial zmienic skoro Eusing znalazl ok 2000 problemow

takze czekam na dalsze podpowiedzi .
- seba86mu
wolny internet
Jakie w ogóle posiadasz łącze ?
Pokaż log w postaci pliku arn z programu Autoruns => Optymalizacja autostartu z wykorzystaniem narzędzia Autoruns
Pokaż log w postaci pliku arn z programu Autoruns => Optymalizacja autostartu z wykorzystaniem narzędzia Autoruns
-
wolny internet
nie jestem ekspertem w tych sprawach,moglbys dokladniej sprecyzowac o co konkretnie pytasz?
wklejam log
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
wklejam log
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
-
wolny internet
Chodzi o prędkość internetu,jakie posiadasz łacze,jaki operator? Wszystko ma znaczenie. Poza tym z obniżoną prędkością jest tak,że moze powodować to zapora lub program antywirusowy.
-
- Reklama