zly ruter? adsl a wan?
-
zly ruter? adsl a wan?
Witam aktualnie posiadam ruter cerberus pentagram kablowy(ktory ma wejscie adsl i 4 lany) kupilem wczoraj ruter pentagram cerberus p6360 (wifi) ktory ma tylko jeden lan z tyłu i ma wejscie wan. Kabel adsl niby wchodzi do wan ale internet nie dziala. Jak temu zaradzic? Trzeba kupic inny ruter?
- cosik_ktosik
- Kontaktowanie:
zly ruter? adsl a wan?
Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Czy skonfigurowałeś połączenie? (instrukcja od strony 19)
Czy skonfigurowałeś połączenie? (instrukcja od strony 19)
-
zly ruter? adsl a wan?
tak konfigurowalem połaczenie
- seba86mu
zly ruter? adsl a wan?
sheeper16 pisze:aktualnie posiadam ruter cerberus pentagram kablowy(ktory ma wejscie adsl i 4 lany)
sheeper16 pisze:kupilem wczoraj ruter pentagram cerberus p6360 (wifi) ktory ma tylko jeden lan z tyłu i ma wejscie wan.
Miałeś już jeden router więc po co kupiłeś drugi ?
Jeżeli chciałeś mieć router z Wi-Fi powinieneś kupić router Wi-Fi z modemem ADSL, a kupiłeś zwykły router dołączy kablowych DSL bez modemu.
Kto jest dostawcą Internetu ?
-
zly ruter? adsl a wan?
dostawcą internetu jest netia. kupilem drugi ruter aby uruchomic wifi w domu i nie wiedzialem ze są inne wejscia. sprobuje polaczyc router stary z nowym przez lan i skonfigurowac,
- hopmodna
zly ruter? adsl a wan?
Zawsze mimo wszystko wg mnie możesz zwrócić ruter i wymienić na odpowiedni. Mnie w sumie nie tak dawno namówiono na
kupno rutera ( ZTE W300 Router ADSL) z zestawem instalacyjnym, ze względów możliwości korzystania z komórki dotykowej czy tabletu . Z tym,że ja kupiłam ten zestaw w Orange. Na szczęście problemów żadnych nie mam.
kupno rutera ( ZTE W300 Router ADSL) z zestawem instalacyjnym, ze względów możliwości korzystania z komórki dotykowej czy tabletu . Z tym,że ja kupiłam ten zestaw w Orange. Na szczęście problemów żadnych nie mam.

-
- Reklama