Zmiana adresu IP na zagraniczne
-
Witam tematy tego pokroju już były lecz w moim przypadku chodzi o specjalną zmianę IP na zagraniczną , Chcę zarejestrować się na pełnej witrynie , na której pobiera się softa a dopiero przy jego użyciu włącza się proces rejestracji , I tu zaczyna się mój problem ze chcę podać ze jestem np. z USA , Słowacji czy każdego innego kraju , wybierając któryś z tych krajów zostaje poinformowany drogą mailową ze moje IP podlega Polsce i to właśnie chciałbym zmienić , Licze że ktoś ma jakiś pomysł , Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 17 cze 2010, 11:12 przez rokko, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: korekta tytułu
Powód: korekta tytułu
- stilio
-
Zastanawiałem się na tym , ale czy proxy nie będzie działać na samą stronę ? chodzi mi kiedy pobiorę oprogramowanie do rejestracji i rozpocznę instalację już na dysku czy nie będzie mi pokazywać już Polski ?
- stilio
Nie rozumie, przecież o to chyba ci właśnie chodzi że by wejść na jakąś stronę w innej części świata. Proxy do tego jest najwłaściwsze ponieważ zmienisz sobie adres IP który pochodzi z tego rejonu. Poza tym wątpię żeby to oprogramowanie sprawdzało skąd się łączysz i blokowało rejestrację, możliwe to jest ale szczerze w to wątpie byś nie mógł softu takiego zarejestrować. Sam czasem korzystam z promocji na darmowe pełne wersje programów na innych stronach zagranicznych i jakoś nikt tam nikogo nie blokuje przy rejestracji.
-
- Reklama