2 w 1. [Windows]

Wszystko co nie było zgodne z regulaminem forum
aik

Użytkownik

2 w 1. [Windows]

Post12 lut 2011, 16:57

Mój system to: Windows XP SP3 z wyglądem 7 [MALCOLMX 7 jakoś tak] Nie wchodzi w gre przeinstalowywanie systemu z góry mowie.
Witam.
Mam fatalny problem z windowsem a konkretnie z aktualizacjami gier.
Otóż mam sobie pare fajnych gier przykładowo Runes of Magic i Medal Of Honor
Lecz do tych gier jak to do gier online ciągle są wprowadzane poprawki zwane aktualizacjami.
Mój problem polega na tym że przez brak jakiegoś "czegoś" nie moge aktualizować.
Brak R6002 oto screen z proby aktualizowania Medala i Runesa:
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
Znawca który pomógł i nadal pomaga wielu osobom z problemami z komputerami polecił żebym zainstalował Microsoft coś tam C++ 2005 lub nowszy. Zainstalowałem lecz to nic nie pomogło. Zainstalowałem nowszą wersje z roku dwa tysiące dziesiątego, też nic.
Jeśli ktoś by znał rozwiązanie lub możliwość która pomogła by to naprawić.
Przeinstalowywanie systemu nie wchodzi w gre.

MODUL ZABEZPIECZEN 6000
mam także problem z modulem zabezpieczen 6000 gdy próbuje odpalić grę [gta iv] to mi się wywala okienko: Nie można uruchomić tego programu securom (6000) czy jakos tak, i byl tez link tam w ktorym bylo:

- Wyłącz System antywirusowy - Niektóre systemy antywirusowe mogą blokować dostęp do sterownika zabezpieczeń. Nie wystarczy wyłączyć GUI (Interfejs) należy wyłączyć także wszystkie usługi działające w tle. Naciśnij Przycisk Windows+R a następnie wpisz msconfig Lub "Menu Start > Uruchom" (W przypadku windows Vista proszę wpisać maconfig w pasku wyszukiwania "Rozpocznij wyszukiwanie") Następnie w zakładkach Usługi (zaznacz pole "Ukryj wszystkie usługi Microsoft") oraz Uruchomienie Odznacz wszystkie składniki swojego systemu antywirusowego.

- Odinstaluj programy typu Alcohol 120%, Demontools. Jeśli programy były kiedyś dostępne w systemie konieczne może się okazać usunięcie sterownika SPTD specjalną aplikacją: SPTDinst

- Zaktualizuj sterowniki płyty głównej. Proszę pobrać ze strony producenta i zainstalować najnowsze sterowniki od płyty głównej.

pragne dodac ze nic z tego nie dzialalo
zrobilem jak trzeba wszystko i d***.
Z gory dzieki za odpowiedz na oba lub chociaz 1 z obydwu tych problemow.

Edit:
Mój system to: Windows XP SP3 z wyglądem 7 [MALCOLMX 7 jakoś tak]

Wątek zostaje usunięty do śmietnika. Piratom nie pomagamy!!!
Regulamin punkt 3...
Wszelkie przejawy łamania praw autorskich i majątkowych są surowo zabronione. W szczególności dotyczy to piractwa komputerowego.

• Reklama

Wróć do „Śmietnik”