Crash w GTA SA podczas wczytywania save'a

Wszystko co nie było zgodne z regulaminem forum
Awatar użytkownika
kesior12

Użytkownik
Kontaktowanie:

Post22 sie 2010, 11:11

Otóż jak w temacie. Bardzo bym sobie chciał pograć na modach, szczególnie na pojazdy w gta są i jak je instaluje (obojętnie jaki) to w połowie wczytywania save mam crash i raport o błędzie. Może mi ktoś pomóc bo bardzo bym sobie tak pograł?

7. Na forum używamy polskiej pisowni, uwzględniając stosowanie polskich znaków diakrytycznych (ą, ę, ć, ż, ź, ł, ę, ś, ó). Zdania powinny być wolne od błędów ortograficznych, zawierać odpowiednią formę stylistyczną i składniową, nie zapominając o znakach przestankowych.

// Proszę stosować się do regulaminu forum.
// rokko

-- 22 sie 2010, 10:05 --

1.Ja wam kuz** dam polskie znaki! Juz wam sie zachcialo! Zrozum, ze ja kuz** mieszkam w Anglii i mam angielskiego kompa! Nie mam tych znaczkow z ogonkiem i kreseczka, a w ich miejsce sie robia te szlaczki! Nie da sie tego zmienic!
2. Jedno jedyne nie polskie slowo-cras. Co? Az taki glupi jestes, ze nie wiesz co to znaczy?...
3. Nie wiem co ty sie dopierda**** do tych zdan...

Wez se to przeczytaj i mozesz wywalic, se na inne forum pojde...
Ostatnio zmieniony 22 sie 2010, 11:11 przez djarta, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: poprawiono błędy ortograficzne, korekta tytułu // kosz
Pomogles mi? Dzieki, jestes wielki. Bardzo mi pomogles? Upomnij sie o pochwale!

Obrazek

Awatar użytkownika
mint1991

Globalny Moderator
Kontaktowanie:

Post22 sie 2010, 13:08

5. Na forum oraz serwisie hotfix.pl obowiązują zasady Netykiety, a każdy użytkownik zgadza się ich przestrzegać.
6. Zabrania się pisania obraźliwych treści pod kątem innych użytkowników, moderatorów, administracji, właściciela forum oraz serwisu hotfix.pl, a także innych osób nie wymienionych w tym punkcie.

Wystarczyło tylko powiedzieć, że nie masz możliwości pisania poprawnie po Polsku.
Za tego typu wypowiedź otrzymujesz ostrzeżenie.

mint1991
Nigdy Nie Patrz Wstecz I Tak Nie Będzie Tak Jak Było Kiedyś...
Obrazek
Otrzymałeś od nas pomoc? Podoba Ci się to forum? - Poleć nas znajomym.

Teoria - wszystko wiemy, ale nic nie działa.
Praktyka - wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
My łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. :D

• Reklama

Wróć do „Śmietnik”