Powiem wszystko od początku, jakieś 3 dni temu podczas uruchomienia komputera pojawiły mi się 3 identyczne komunikaty o treści "This assembly is protected by an unregistered version of Eziriz's".NET. Reactor"!". Myślałem, że to jakiś spam i postanowiłem zrobić z tym porządek następnego dni. Następnego dnia po minucie od włączenia komputera pojawiło mi się czarne tło (Po środku widniało jakieś logo trupiej czaszki, pod logo było napisane Hacked/Hacker By Me, a pod spodem GOOD BYE). Odrazu wyłączyłem komputer i znowu uruchomiłem (podczas tego uruchomienia pojawiło mi się 5 identycznych komunikatów wspomnianych wyżej tyle), przeskanowałem go Avastem i MSE. Avast znalazł jakieś nie groźne wirusy, za to MSE wykrył mi coś takiego ""VirTool:Win32/Obfuscator.XZ", nie mogłem wgl. tego usunąc MSE i dzisiaj postanowiłem zrobić to ręcznie usuwając cały folder z wirusem. Jednak wdł. mnie nadal mam jakieś paskudztwo

Prosiłbym was o pomoc jeśli chodzi pozbycie się tego komunikatu i pewnego pozbycia się tego wirusa "VirTool". Jest jakiś lepszy skan od Avasta i MSE, po którym będę miał pewność, że nie mam już żadnego wirusa. Najlepiej żeby te programy były darmowe.