I gagnant - ciekawy serwis

Wszystko co nie było zgodne z regulaminem forum
adamosss

Użytkownik

I gagnant - ciekawy serwis

Post20 cze 2012, 19:20

Siema!
Od jakiegoś czasu interesuję się zarabianiem przez Internet, bo skoro mój komp jest włączony kilka godzin dziennie to przecież można na tym zarobić, czemu nie ;)

Chciałbym przedstawić Ci serwis I gagnant, który działa bardzo prosto.

Strona zarabia na reklamodawcach, którzy płacą jej za wyświetlanie ich reklam. Kto je "ogląda"? My. Dzięki temu serwis płaci nam prawdziwe pieniądze.
W jaki sposób?
Wystarczy, że na malutkim pasku gdzieś na Twoim ekranie (możesz dowolnie ustawić pasek) wyświetlane są reklamy (nie musisz oczywiście na nie patrzeć, niech sobie lecą ;) Są oczywiście bez dźwięku. Dostajesz 1,25 pkt za każda minutę wyświetlonych reklam. Punkty wymieniasz na prawdziwe pieniądze. Czyli bardzo proste: korzystasz z kompa, przy okazji włączasz sobie ten Banner i punkty sobie lecą. Jest też kilka innych sposobów na zdobywanie punktów (klikanie w bannery, gry, zdobywanie poleconych, loterie, bonusy). Każdy z nas korzysta codziennie z Internetu, więc czemu przy okazji by na tym nie zarobić, prawda?

WAŻNE: wymagany jest tylko e-mail, nie musisz podawać żadnych danych.
W Internecie jest mnóstwo dowodów wypłat i tego, że strona jest wypłacalna, nie ma ŻADNYCH zażaleń.

Tutaj przykładowe dowody wypłat:
XXXX

Dobra, to teraz konkrety:

Jeśli jesteś zainteresowany to wejdź na stronę:

XXXX

Ustaw sobie język polski (w lewym górnym, chociaż domyślnie już powinno być po polsku).
Zarejestruj się.
W dolnym lewym rogu mamy dział ‘Platforma’. Tam wybieramy ‘Pobierz Bar’ (w nim wyświetlają się reklamy) i uruchamiamy go. Kiedy bar zacznie nam już wyświetlać reklamy możemy patrzeć jak nasze punkty rosną ;) Za nie możemy później odebrać prawdziwe pieniądze.
Pewnie pomyślisz – co ja z tego mam. Otóż jeśli Ty zarabiasz punkty to ja również, np. zarobisz 1000 pkt to do mnie również wędruje 200 :) To też jest jeden ze sposobów zarabiania punktów (jeden z najskuteczniejszych) i oczywiście osoby zarejestrowane przez Twój link będą też zarabiać dla Ciebie.
Pozdrawiam serdecznie! W razie pytań – pisz ;)

-- 20 cze 2012, 17:13 --
Ostatnio zmieniony 20 cze 2012, 19:20 przez cosik_ktosik, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM

• Reklama

Wróć do „Śmietnik”