Witam wszystkich i proszę o pomoc
Mam problem z kopiowaniem plików w obrębie jednego folderu
pojawia się komunikat
"nie można skopiować pliku nazwy plików źródłowego i docelowego są te same"
komputer jest nowy-stary dopiero co zakupiony pierwszy dzień pracy na nim i nie było problemu - kopiowałem pliki bez problemu następnego dnia już nie
Nie wiem co jest grane , wiem tylko tyle że powinien automatycznie nadpisać
przedrostek kopia ale nie robi tego
Dla mnie jest mordęga nie mogę normalnie pracować - muszę kopiować do innego folderu itp. to jest spore utrudnienie
szukałem rozwiązania w googlach ale nie znalazłem nic
Nigdy wcześnie nie spotkałem się z czymś takim
co należy zrobić by usunąć problem
System windows Xp SP3
byłby wdzięczny za pomoc
Nie mogę kopiować plików w obrębie jednego folderu
-
- rokko
- Kontaktowanie:
Nie mogę kopiować plików w obrębie jednego folderu
Duplikat usuwam.
Dyskusję proszę prowadzić w tym temacie >> problemy/nie-moge-kopiowac-plikow-w-obrebie-jednego-folderu-t14992.html
Dyskusję proszę prowadzić w tym temacie >> problemy/nie-moge-kopiowac-plikow-w-obrebie-jednego-folderu-t14992.html
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama