OT

Wszystko co nie było zgodne z regulaminem forum
Awatar użytkownika
kliszka

Użytkownik
Kontaktowanie:

OT

Post05 lis 2011, 12:54

mam dzieci w wieku 16 i 14 lat ...... i komputer bez programów antywirusowych i pakietów zabezpieczających.... należy tylko odpowiednio rozmawiać i poinstruować ( w twoim wypadku młodsze rodzeństwo) co można a czego nie....
filutka78 - dokształć się aby pomagać innym bo tylko im szkodzisz

// Warn za nabijanie postów nie wnoszących nic do tematu i obrażanie innych użytkowników.
// djarta
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
kliszka

Użytkownik
Kontaktowanie:

wirus FB ufa - pomocy.

Post06 lis 2011, 11:29

anna_karenina pisze:
kliszka pisze:
anna_karenina pisze:nie oceniaj mnie. nie znasz mnie.

szanowna pani , przed uruchomieniem OTL, GMER, RSIT, DSS i innych programów tworzących logi należy odinstalować wszelkie programy tworzące wirtualne napędy (Daemon Tools, Alcohol itp.) oraz usuń sterownik SPTD narzędziem SPTDInst , masz tego typu programy bo przeglądałem ....twoje logi - myslałem ,że na facebooku można o tym poczytać - widocznie się pomyliłem .
Oceniać cię ? nie pochlebiaj sobie ..... wystarczy ,że korzystasz z facebooka i G.G 10.

facebook nie podaje tak przydatnych informacji.

Proponuję abyś przeniosła swój temat na XXXX - poziom wiedzy osób które tam pomagają innym jest bez porównania wyższy niż na tym forum...
Ostatnio zmieniony 06 lis 2011, 11:29 przez me@djohnsc, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunąłem OTy
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.- Stanisław Lem

• Reklama

Wróć do „Śmietnik”