Mam Tak Sprawe Jest Program Co Wyszuka Sam Sterowniki do karty dzwiekowej?? bo pamietam ze miale pamietam ze nazwa byla Drive~cos tam ale mialem format i zapomnialem przezucic a nawet nie znam modelu karty dzwiekowej ani plyty glownej ehhh mugl by ktos pomuc/?
jak nie tutaj to na gg **********
Z Góry Dziekuje
-- 07 lip 2010, 09:14 --
+ Dodam ze mam ********** Windowsa 2002 all wypisze
System
Microsoft Windows XP
Home Edition
Wersja 2002
Dodatek Service Pack 2
OPTIMUS
Home Edition
Intel(R) Celeron(R) M
Processor 1.60GHz
1.60 GHz, 224 MB RAm
Prosze Pomuszcie Bo MNie ********** Strzeli Ani niemoge sluchac muzy ani na ventrilo siedziec
Podpinka
- rokko
- Kontaktowanie:
Podpinka
Chcesz uzyskać pomoc, nie podpinaj się pod cudze tematy, załóż własny temat z opisem problemu.
Na forum nie przeklinamy i piszemy poprawnie gramatycznie.
Na forum nie przeklinamy i piszemy poprawnie gramatycznie.
Poradniki informatyczne »» Dostępne tylko dla zarejestrowanych użytkowników
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
Na stronie znajdziesz porady komputerowe a także informacje dotyczące technik promowania serwisów WWW, ciekawe narzędzia dla marketingowców. Zapraszam!
Promocja sklepów, Optymalizacja stron, Pozycjonowanie w Google »» kontakt<małpa>techformator.pl
W sprawach IT nie pomagam na PW
-
- Reklama